Fantastisch!

Snelle levering en een ruim aanbod. Ik ga in de toekomst zeker meer bij jullie bestellen.

Snelle levering.

Zeer fijne en duidelijke communicatie.

Zeer makkelijk en duidelijk bestellen bij Aquastore XL. Correct op de hoogte gehouden van mijn bestelling en op tijd geleverd. Alleen de verpakking was wat "vlugvlug" in elkaar gestoken waardoor er enkele (kleine) beschadigingen op mijn spullen zaten. Gelukkig niets te erg. Maar ik raad het elke aquariaan aan, ik ben tevreden.

Filterset nodig voor mijn aquarium, deze was er heel snel. Top service

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

De bestelde producten zijn van goede kwaliteit. Planten goed verpakt. En de snelheid van leveren is perfect.

Prima produkten redelijke prijzen Aleen de bezorging is zeer traag Er is niets op voorraad

Super content van aquastoten xl

Altijd snelle levering en goede producten voor de aquarium,nog nooit iets slecht gekregen ik ben zéér tevreden bedankt!

Voor het eerst wat besteld alles goed geregeld

Voor het eerst wat besteld maar alles snel en goed geregeld

Snelle service top

Snelle service goed verpakt

Besteld en volgens opgegeven tijd geleverd. Prima!

Tevreden over de geleverde producten en volgens opgegeven leertijd. Prima!

Snelle bezorging netjes verpakt en sterke doos

Snel en correct geleverd

Filterpompje met toebehoren besteld. Alles was de volgende dag al correct geleverd!

Super levering

Makkelijke websiter, snelle afhandeling van bestelling.

Snel en volledig

Duidelijke site, snel bezorgd, zou ik zeker aanbevelen.

Products took longer than expected to be delivered

When I placed the order there was no warning one of the products was not in stock. I did not received any notification the delivery was going to be delayed nor the website gave any information why the order was taking so long. Your store should be more transparent when these issues happen

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte manier van bestellen. Verschillende betaalmogelijkheden. Snelle levering en alles mooi verpakt.

super

Alleen jammer dat het vervoers bedrijf DHL niet hun belofte nakomt. Nu twee dagen moeten wachten op het pakje.

Voor 16u verzenden klopt niet

Nu al 2x voor 16u besteld, beide keren is het er de volgende dag dus echt niet. Ik zou dat veranderen dan is het geen teleurstelling, maar een leuke verassing als het er ook daadwerkelijk de volgende dag is.

Alles netjes geleverd! Bestel daar vaker.

Top!!

Snelle service, goede prijzen!

Groot assortiment

Bestelde product was op voorraad en binnen twee dagen geleverd.

Professioneel en klantvriendelijk

Ik had de uitzonderlijke leveringstijd van mijn product over het oog gezien en een mail gestuurd waar het product bleef. Ik kreeg quasi onmiddellijk een antwoord dat to the point en tegelijkertijd heel vriendelijk was uitgeschreven dat ik de leveringstijd bij het product zelf kon zien. Levering verliep goed en het product kwam in perfecte staat bij me toe. Topwinkel!

Super.

De producten werden keurig verpakt, op tijd, geleverd.

Great store!

Great assortment of products, quick service and communication Definitely recommended :)

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart