Snel en goed!

Binnen een dag was mijn pakket verzonden met track en tracé. Erg fijn !

Snel en zorgvuldig

voor herhaling vatbaar

Ruim assortiment, correcte levering

Ik was blij dat ik bepaald vissenvoer nog kon bestellen bij Aquastore. Prijs Okee, ruim assortiment en zending netjes verpakt en geleverd

Keurig geholpen met offerte En na het akkoord van de klant Snel verzonden

goeie website, snel geleverd en goed verpakt

Super top

Bestelling rap geleverd en mooi verpakt. Zullen nog aankopen doen

Bestelling duurde even, maar werd bij vragen telefonisch goed geholpen Beetje jammer dat bij het product (jbl inset/outset) geen zuignappen zaten om het goed te richten in de bak, maar goede nette levering

Deze pomp is super handig en houdt alles goed schoon. Onderhoud heel simpel.

Het enige wat ik lastig vind is dat je vanaf een bepaald bedrag pas geleverd kan krijgen (€16 euro uit mijn hoofd?) . Hierbij ben je genoodzaakt om iets meer te kopen dan dat je zou willen. Dit heb ik bij meerdere Aquariumsites gezien. Het zal waarschijnlijk wel met de verzendkosten te maken hebben. Iets minder. Verder heb ik geen commentaar over de planten want die zijn verder top :-).

Prima en snelle service

Ik bestel al jaren mij aquarium spullen bij Aquastore. Snelle levering en vriendelijke mensen aan de telefoon.

Snel service

Heel snel leverbaar en heeeel tevreden

Supersnel geleverd ook in België!

Medicijnen ontvang je natuurlijk zo snel als mogelijk voor het te laat is, dus heel blij dat dit ook zo snel geleverd werd!

Goede en snelle service

Pakketje was snel binnen!! Goede service

Artikel is snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Prijs / Kwaliteit is oké

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd goed verpakt tiptop

Goede snelle service

Goed geregeld

Mijn bestelling was snel bezorgd en goed verpakt. Alles prima in orde.

Alles goed ontvangen. Goed verpakt

Goede kwaliteit netjes verzorgd

Op aangegeven tijd geleverd

Zo erg, dat het bijna hilarisch is

Een bestelling geplaats waarbij 1 vd 4 artikelen een leverindicatie had van 3-5 werkdagen. 2 weken later heb ik mijn bestelling pas mogen ontvangen. Je betaalde +10€ verzendk ivm kwetsbaarheid aquarium, prima! Helaas na aankomst zaten er maar 2 producten in de doos, er was ook geen pakbon oid aangewezig. Volgens aquastore xl was het toch écht verstuurt, benieuwd waarheen. De waarde van de 2 producten was 23€, waarna ze me een tegoed bon van 13€ boden, en de producten NIET nasturen. Na wat 'wellus nietus' heb ik een bon twv 20€ gekregen... (En nog geen producten, dus winst voor auqastore!) Vervolgens probeer ik dezelfde order te herhalen, en zijn de verzenk van 10€ naar 50€ gegaan, in +- een week. Nu zal ik niet de 35€ cadeaubon winnen voor het plaatsen van een review, maar laat dit een heads up zijn voor de volgende klanten!

Mail wordt niet goed gelezen

Slechte bezorging en daarover gemaild met de vraag om hulp, inclusief uitleg dat klachten van onze kant niet opgepakt worden door bezorgbedrijf, om dan als reactie terug te krijgen dat we dit zelf op moeten pakken is teleurstellend. Matje met javamos kwam roestig en bruin binnen, maar hier niet meer achteraan gegaan vanwege eerdere mailervaring.

De bestelde goederen zijn netjes geleverd

Is heel goed verlopen

Goede service en goede kwaliteit

Scherpe prijzen en snelle levering

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart