Vlugge levering, goed verpakt. Prijs kwaliteit zeer tevreden. Is een aanrader. Bedankt

Super!!

Ik bestel altijd online, van aquarium tot en met wat anders. Wordt altijd vakkundig ingepakt.

Perfecte een vlugge levering

Duidelijke communicatie en betrouwbaar.

Duidelijke communicatie en betrouwbaar.

Super mooie aquarium planten

Super mooie planten geleverd, echte top kwaliteit

Goede keus voor de aquarium liefhebber.

Vinden wat je zoekt gaat makkelijk op deze site, bestellen ook. Maar daarna hoorde we of zagen we weken niets. Wij bellen. Blijkt het niet voorradig te zijn. Dat vinden wij geen probleem, maar niet even een mail sturen met de melding dat t wel geleverd wordt, maar dat t langer gaat duren vinden wij wel zeer vervelend.

goede websyte

Je vind er alles wat nodig is voor de aquarium

Prima wat ik nodig had kreeg ik

Prima kwaliteit voor weinig geld, ruime keuze.

Erg goed

Niets op aan te merken, prima.

Niets op aan te merken, prima.

Top !!!

Producten uitstekend, verzending eveneens uitstekend !!!

snelle levering!

De bestelling had ik zeer snel in huis.

Goede ervaring

Spullen goed verpakt, geen schade

Uitstekend produkt, op tijd geleverd

Een produkt bleek een langere levertijd te hebben. Aquastore bood een alternatief aan, de volgende dag geleverd. Top!

Steeds correct !

Elke bestelling is heel correct uitgevoerd. Topservice

Snelle en levering volgens beschrijving, ik ben tevreden

Snelle levering, item volgens beschrijving, goed verpakt.

simpel besteld

simpel besteld, ruim assortiment kwaliteitsproducten, snel geleverd door dhl e-commerce,

Groot aanbod

Mooie site met groot aanbod

Snelle levering, netjes verpakt

Makkelijk bestelproces, snelle levering en keurig verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding

Tevreden!

Bestelling is snel en zorgvuldig verzonden/verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit, zeer tevreden!!

Prachtig aquarium, levering minder

Super mooi aquarium! Helaas niets vernomen over wanneer het geleverd zou worden (website gaf aan 1-2 weken). Na 4 dagen kreeg ik 1 uur van te voren een mailtje dat de levering er aan kwam. Gaat om een pallet levering dus kan niet even bij de buren neergezet worden. Ik had het geluk dat mijn vriend ziek thuis zat. Met zo’n grote levering ga ik er vanuit dat ik een aantal dagen van tevoren gebeld wordt zodat ik kan regelen dat ik thuis ben. De pomp die bij het aquarium zit valt helaas erg tegen, aquarium blijft troebel en pomp heeft weinig kracht. Van een buitenpomp verwacht ik meer kracht en een helder aquarium. Het aquarium zelf zijn we verder erg tevreden mee!

snelle verzending

Dennerle Co2 fles snel binnen en hee netjes verpakt.

Snelle en nette levering

Als eerste een snelle en nette levering. De visvoer automaat werkt uitstekend en ik ben er erg blij mee.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart