Ik heb niets ontvangen

DHL geeft aan dat het pakket is afgeleverd maar, ik kan het niet vinden. Ik heb het aangegeven helaas nog geen oplossing.

Goede prijzen, mooie producten, goede service.

Omdat door overmacht een product een aantal weken niet leverbaar was, was onze bestelling vertraagd. De klantenservice hield ons op de hoogte en reageerde gelijk op onze vragen. Inmiddels is alles keurig binnen en zijn we blij verrast met de kwaliteit van met name de waterplanten!

Zoals het hoort!

Goederen waren stevig verpakt en volgens afspraak geleverd.

Hele kundige vakmensen en een snelle bezorging

Snel

Fijne service en snelle levering

Hele snelle levering en veel opties, super fijn!

Perfecte service!

De levering verliep vlekkeloos, alles mooi optijd. Top producten en kwaliteit planten, heel tevreden!

Snelle levering en prima product

Binnenfilter met behuizing besteld. Binnen 2 dagen in huis en alles past precies. Zeer tevreden!

Levering was snel en wat ik besteld had

Levering was snel en wat ik besteld had

Fijne zaak

Hele goede ervaring mee, met een goede service

Helemaaltoppie

Netjes verpakt.

Is goedq

Prima en snel

Mijn bestelling was snel en in goede orde ontvangen. Heel tevreden.

Snelle levering en netjes aangekomen

Mijn bestelling (voer en planten) werd snel geleverd en was in goede staat, vissen zijn er erg blij mee!

Product werkt uitstekend

Ook bij een kleine vijver houdt hij het ijsvrij

Matige website en oneerlijk over levering

Op de website stond dat een artikel leverbaar was en dat de bezorgdatum 1 a 2 dagen was. Echter was dit niet zo, en werd deze pas na 1 week verzonden. Verder erg jammer dat er zowel verzend- als retourkosten berekend worden. Daarnaast was het ook een gedoe om iets te retourneren. Ik bestel hier nooit weer.

De planten zijn gezond en de levering is snel

Alles is prima verlopen. Alle plantjes waren netjes en voorzichtig verpakt er was geen een die geknakt aangekomen is.

Goed verrast, ben echt tevreden. Vissen zijn blij.

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Nickel

Service nickel, offre intéressante et beaucoup de choix

goede ervaring met AquaStore XL

Ik had mijn bestelleing geplaats en de volgende dag in huis super. ook het ruime assortiment verbaasde mij.

Gewoon top

Correcte levering

Correcte levering. Alles was in orde zoals het moet zijn. Wel een beetje een lange leveringstijd, maar dat is in deze tijden bij wel meer bedrijven het geval. Dus zeker geen punt om op af te haken. Correcte prijs voor de producten.

snelle service

Zeer snelle servise en levering

Snelle levering, kwalitatief materiaal!

Snelle levering, kwalitatief materiaal!

Snel

Snel goed verpakt geleverd.Top