Zeer goed en correct

Snelle levering, zoals verwachte producten. Zeer goed.

Zeer goed en correct

Snelle levering, zoals verwachte producten. Zeer goed.

Uitstekende ervaring

Zeer goede begeleiding bij probleem dat ik zelf veroorzaakte. Directe terugbetaling en dan opnieuw goed besteld. Korrekte en vlugge levering van de verbeterde bestelling.

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging en de prijs is ook goed en ook aan de telefoon erg netjes dus een echte aanrader

zeer positief

snelle en correcte levering

Snelle levering en veelal uit voorraad.

Snelle levering en veelal uit voorraad

Snelle levering en veelal uit voorraad.

Snelle levering en veelal uit voorraad

Uitstekende ervaring

Artikelen volgens beschrijving, duidelijke website, scherpe prijzen en zeer goede service

Eerste keer en meteen TOP

Eerste keer dat ik bestelling doe en zeer tevreden. Zondagavond besteld en dinsdagmorgen al in mijn bezit!! Niemand doet beter. Bedankt.

Duidelijke informatie, scherpe prijzen, goede service.

Ik had wat kleine verzoeken om informatie en om een wijziging van mijn order na het plaatsen. Werd allemaal snel en vriendelijk opgepakt. Verder: leverinformatie duidelijk en prijzen zijn goed dus niks te klagen.

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart