Uitgezocht en besteld de volgende dag geleverd

Goede service, snelle levering

Na snelle levering, nog goed contact gehad via WhatsApp en nuttig informatie gekregen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte afhandeling en levering. Akkoord dat ik klant was, wens dat mijn persoonlijke gegevens enkel worden gebruikt voor deze beoordeling

Levering duurde langer, vrij slechte communicatie

De leveringsindicatie was 3-5 werkdagen en na 6 werkdagen had ik niks gehoord. Gemaild en pas na 2/3 dagen een reactie die niet heel klantvriendelijk was: "zoals u ook gezien heeft op de website" is een reactie die niet echt klantvriendelijk is. Levering kwam na 8 werkdagen en product was prima.

Duidelijke website eerlijke prijzen snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Bestelling is snel aangekomen, de 'gewone' plantjes waren goed. Helaas de drijfplantjes in het bakje niet, deze hebben de reis niet overleefd.

Snel met een oplossing.

Ook als er wat mis gaat, komt men snel met een goede afhandeling!!!!

Nog niks ontvangen

Niks ontvangen

Altijd snel en netjes!

Mooie planten en super verpakt.

Snel en vorrect

Snelle en correcte levering

Zeer goede uitleg en service

Mijn planten waren stuk door het pakjes bedrijf dat er niet zacht mee is omgegaan naar aqua store gemaild en heb dirext nieuwe opgestuurd gekregen

Super goede service

Zeer goed geholpen

Makkelijk site om vanaf te bestellen. Prima kwaliteit prijs verhouding.

Ruim aanbod, snel geleverd

Alle benodigde materialen voor het opstarten van mijn aquarium besteld.

Correcte en snelle levering

Via de website bestelling geplaatst en aangegeven dat ik deze wilde ophalen, ipv verzending. Heel snel de bevestiging ontvangen dat de bestelling was verwerkt en het klaar stond.

Zeer goede ervaring

Een juwel helialux plus controller besteld volgende dag in huis. Werkt prima mooie regeling om een natuurlijke zons opgang en onder gang te creëren.

Snel en in goede orde ontvangen

correcte uitvoering van mijn bestelling

vlotte afhandeling van mijn bestelling

netjes en snelle levering

Mooie prijs en snelle levering!

De bestelling is mij goed bevallen, gunstige prijs en zeer snelle levering.

Alles oké

Werkt perfect

blij!

Er kwamen een paar heel mooie, doormij bestelde aquariumplanten binnen. Heel blij mee! Levering was ook netjes en snel.

Snel

X

Aquastore had (als enige) wat ik nodig had en heeft snel geleverd.

Kwam alleen een dag later dan als aangegeven op de website dus vandaar een 9 i.p.v. een 10.

Gewoon goed

Normaale prijs en snel bezorgd

Bedrijvenweg 2

4793SK Fijnaart