Duidelijk, eenvoudig én snel

De website is overzichtelijk opgebouwd en je kunt eerdere bestellingen eenvoudig terugvinden. Laatste is belangrijk voor de juiste maat van een nieuwe hoes voor het hondenbed. Volgende werkdag in huis! Mag wat minder plastic voor de verpakking!! Goede kwaliteit Produkten.

Eerlijk

Goede feedback na een klacht over de hoes. Goed opgepakt en een eerlijk antwoord

Super mooie riem.

Over de kwaliteit op langer termijn kan ik nog niets zeggen pas 1week in bezit.

Top service en zeer hulpvaardig

Dpd had het op een verkeerde plaats geleverd. En ze hebben er alles aan gedaan dat ik dit zo snel mogelijk bij me thuis had. Ze hebben me ook heel de tijd perfect op de hoogte gehouden. Het kussen voor mijn golden retriever is ook van top kwaliteit. En gaan zeer lang mee. Echt een aanrader!!!!

Zoals altijd een prima levering en produckten van goed kwatilteit.

Fantastische hondenbedden

Zeer goede kwaliteit stof, onze honden willen niks anders

Klantvriendelijk en goede service heel goed bereikbaar en netjes werkend

valt tegen

Hondenkussen valt tegen hoe lekker hij ligt en de stof voelt&is dun waardoor niet van toegevoegde waarde voor het ligcomfort. Geen succes en zeker voor het bedrag wat je ervoor neerlegt. Je betaald eigenlijk een godsvermogen voor een zak korrels met een lullige stoffe zak er om heen.

heerlijk bed waar onze labrador helemaal in wegdroomt!

Na allerlei websites bezocht te hebben, viel de keuze op Dogs Companion. Eerlijk gezegd trokken de mooie kleuren en leuke prints mij aan, maar ook het ontwerp. Ook dat je er een extra hoes bij kunt bestellen was voor mij een voordeel. Onze Labrador Guus ging er meteen op liggen en (soms moet hij even zoeken naar een goed plekje omdat hij een beetje wegzakt in de "zak") heeft nu een superfijn plekje in ons huis! 's Avonds moet hij van ons in de bijkeuken. We hebben hem al een paar keer naar de bijkeuken moeten dragen inclusief kussen. Hij wilde er gewoon niet af ;)

Erg dik kussen

Mijn honden gaan niet op het kussen liggen vinden het eng met die bolletjes erin heb geprobeerd het dunner te maken maar is een drama schiet overal heen dus nee het is niet het kussen wat we verwacht hadden

Mooi comfortabel bed

Precies zoals beschreven op website

Hond ligt heerlijk

Snelle levering via DHL, hond ligt lekker, kussen ziet er stevig en robuust uit. Ook leuk om een extra hoes in een andere kleur te hebben.

Goede kwaliteit hondenbed

Prachtig hondenbed, foto’s zijn een goede weergave van het bed. Valt precies op maat. Heel blij mee!

Netjes en correct

Bij ontvangst in het begin slechts 1 van de 2 producten mogen ontvangen. Gebeld met bedrijf en keurig te woord gestaan. Tweede product werd netjes alsnog binnen enkele dagen thuisbezorgd. Keurig en eerlijk bedrijf!

mijn honden vinden de balletjes in het bed niet fijn

Ik heb 4 podeco's en heb voor hun orthopedische bedden. heb hiervoor eerder alleen hoezen besteld bij de dogs's companion. maar nu dus ook 2 bedden met hoezen besteld. ik heb artrose en had me bedacht dat deze bedden met de bolletjes lichter zouden zijn en dus handiger zouden zijn om te verschonen. dit is helemaal waar want de bedden zijn veel lichter van gewicht. maar ze deuken enorm in en mijn honden wilde er dus niet meer op liggen. ik heb nu extra bolletjes besteld en hoop dat dit het euvel oplost. want nu liggen ze bijna allemaal bij mij op de bank

Matig

De kussens zijn prachtig, kan je niks van zeggen. Het zou alleen wel echt helpen om op de website het duidelijker onderscheid te maken tussen een hondenkussen en een hondenbed. Dat is nergens terug te vinden en bij beide artikelen staat steeds dezelfde tekst. Op het hondenbed kunnen onze honden best goed liggen, ze moeten er wel aan wennen en een goede ligtechniek ontwikkelen. Vervolgens moeten ze ook echt leren er weer af te komen, geregeld liggen ze klemvast in. We zijn er niet echt enthousiast over maar het blijft binnen acceptabele grenzen. Het hondenkussen is een ander verhaal. Ze glijden er af of liggen er maar half op omdat ze er in wegzakken. Feitelijk voldoet dit kussen niet aan onze verwachtingen en ook niet aan die van onze honden. Het is een onding. Maar ja, het is nu gebruikt dus we moeten het er mee doen. Voelt wel echt als een foute aankoop.

Nette snelle levering

Hele fijne hondenkussens!

honden moeten er erg aan wennen

Op aanraden van vrienden heb ik voor mijn galgo's een ligzak plus extra hoes besteld maar mijn honden liggen er niet zo graag in. Het zakt best ver in als ze er met hun dunne poten op gaan staan waardoor er een flink kuiltje ontstaat met een hele hoge rans erom heen en dan proberen ze daar op te kruipen, maar dat ligt zichtbaar niet lekker. Als ik de zak goed glad strijk gaan ze er soms op liggen. Maar nu staat toch de oude mand wel in de kamer. Zonde van de nieuwe dure aankoop.

prima levering! Mooie hoes voor de mand. Ik vind de prijs wel erg hoog voor zo'n hoes.

Snelle levering goede producten

Leuk dat er een zakje brokjes voor de hond bij zat.

Mooi hondenbed, vlot geleverd !

Een hondenbed met mooie luxe uitstraling, onze Kees wil nauwelijks naar buiten, zo fijn vindt hij het ! Leuk, de koekjes die erbij zaten enne...fijn de vlotte levering ! Prijs vind ik wel fors, maar, uit ervaring: een super fijn bedje voor onze Duitse staande.

Uitstekend product en snelle levering

Super fijn hondenkussen gekocht. Deze voldoet aan al onze wensen. De levering was snel en het product was netjes verpakt.

Pakket niet bezorgd op afhaalpunt op

Prim snelle reactie van DC

Goed groot kussen, denkt wat in door de balletjes, echter hersteld. Tot noch toe geen problemen ervaren.

Mijn hond vindt het een lekker bed

Fijne stof, lekkker zacht, vormt zich naar zijn lijf. Goede kwaliteit. Mooi in de huiskamer.

Minervum 7382

4817ZH Breda

Over Dog's Companion

Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!