Mooie kwaliteit en hele fijne service

Op FB geschreven dat ik het jammer vond dat er alleen een ritssluiting in zat en geen klittenband. Toch 2 stuks besteld omdat ze er zo mooi uit zien. Zonder er specifiek op in te gaan hebben ze kosteloos klittenband aangebracht op de 2 kussens, een enorm fijne service ! Bestelling was hierdoor maar 1 dag vertraagd en desondanks toch heel snel binnen. Onze 2 labradors liggen heerlijk op de kussens en ze bevallen enorm goed.

Mooie kwaliteit en hele fijne service

Bestelling nog niet ontvangen

Goedenavond, Onze bestelling is helaas nog niet ontvangen. Wij hopen snel van u iets te vernemen. Mvg Henriët Niendieker

Bestelling nog niet ontvangen

Goede site en snelle levering

Na jarenlang gebruik had de hoes van het hondenbed van mijn hond het begeven, maar gelukkig had ik binnen een paar dagen 2 nieuwe in huis!

Goede site en snelle levering

Mooi bed maar vulling niet fijn

Vulling is met “balletjes”. Als m’n hond erop wil gaan liggen komen er overal bulten. Niet gelijkmatig. Het beweegt daardoor enorm. Voor m’n hond van 35 kg niet fijn.

Mooi bed maar vulling niet fijn

Goede kwaliteit snelle levering

Al jarenlang ervaring met Dogs companion,heb nu 3 bedden en 6 hoezen hebben al 5 mastinos overleeft door de sterke hoezen en slaapgemak voor de beestjes alleen jammer je moet wel al na twee maanden de balletjes al bij vullen met een hond van 80kg,maar verder een topkwaliteit!voor een goede prijs.

Is goed

Mocht wel wat meer in zakken, is net een klein beetje te klein. Voor mijn hond. En grote maat vind ik voor haar te groot.

Is goed

Geweldig!!

Via Google ben ik op deze website terecht gekomen. Overal waar je kijkt zie je saaie kleuren hondenkussens, maar hier hebben ze heel veel spetterende kleuren. Onze keus is op een paars kussen gevallen. Het bestellen ging heel makkelijk en binnen no-time hadden wij het kussen in huis. Het overtrof al onze verwachtingen, wij vinden de kleur super mooi en onze hond vind het kussen heerlijk liggen. Wij zijn super blij en mochten het kussen of de hoes ooit aan vervanging toe zijn, komen wij zeker bij dit bedrijf terug!!

Zeer voorspoedige levering na bestelling

Prima! Mooie zware kwaliteit hoes en mooie kleur!

Altijd tevreden

Dit is het 3e kussen voor onze hond en verschillende overtrekken gekocht en altijd zeer tevreden de kwaliteit en de service!

7382 Minervum

Breda 4817ZH