Mooie en duidelijke website! Ruime keuze! Heb 4 ribcord hoezen besteld! Kreeg deze heel snel thuis geleverd! Uitstekende kwaliteit!

Niet wat ik er van verwacht had

De kussens zijn niet zacht en veel te vol. Ik heb twee grote honden en ze liggen niet comfortabel. ik heb de helft van de vulling eruit moeten halen. Veel geld voor wat ik heb ontvangen. Omdat ze er op gelegen hebben kan ik ze niet terugsturen. De witte hoes is zo synthetisch dat ze er statisch van worden en steeds schokjes krijgen. Het plaatje zag er heel fantastisch uit. Misschien handig voor kleine honden maar niet voor Ridgeback modellen.

Top service bij omruiling hondenkussen!

Bij de aanschaf van een hondenkussen heb ik me vergist in de maat. Zonder extra verzendkosten snel om mogen ruilen. Heel fijn. Het kussen ziet er prima uit. Nu hopen dat mijn pup die nog moet komen er graag op ligt.

Mooie hoezen

Drie jaar geleden ook hoezen voor onze hondenkussens gekocht. Ze zijn nog steeds heel mooi. Ritsen blijven goed ondanks de droger. Ook de nieuwe hoezen zijn keurig afgewerkt. Geen onafgewerkte draden die tussen de rits kunnen komen. Mooie stof. Ook de beloofde levertijd klopte. AANRADER!!!!

Snel bezorgt en goed verpakt.

Ben heel tevreden.

Goede kwaliteit en mooie stoffen

Hadden er al één en bleef jaren goed. Tussentijds keertje bijgevuld en extra hoezen aangeschaft. Nu extra kussen aangeschaft want de honden vinden ze heerlijk liggen.

Vanaf bestellen tot en met leveren! Makkelijke website, duidelijk, snelle service met leveren en prachtige producten goede degelijke kwaliteit. Onze Boxer is er erg mee in zijn nopjes.

Eindelijk kan ik weer gebruik maken van mijn mooie zetels zonder plaids erin.

Eerst en vooral correcte en snelle levering. Dankzij het hondenkussen kan ik nu weerom gebruik maken van mijn mooie zetels zonder plaids erin. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht want had al vele hondenmanden, hondenkussens enz. geprobeerd maar ze bleef maar dicht bij mij in de zetel liggen. Het kussen vormt zich naar de hond waardoor de hond niet helemaal plat komt te liggen en heeft een geborgen gevoel denk ik. In ieder geval ik ben superblij en de hond blijkbaar ook. Topprodukt. Ik leg er wel nog haar zachte plaid op zo hoef ik enkel de plaid te wassen en gaat het langer mee.

Erg stug

Als mijn hond op het kussen gaat staan, spant het hele kussen zodanig aan, dat hij zich heel moeilijk een plek kan zoeken. Enige optie is, dat hij waar hij staat, meteen gaat liggen. Voor mijn gevoel zit er te veel vulling in het kussen en heeft het geen ruimte om te spreiden.

Wij hebben voor onze labrador een kussen gekocht.. eerst vond hij het vreemd, maar nu er niet meer vanaf te slaan.. Zeker een aanrader

Snel geleverd, goed verpakt. Mooi product tot zover. Hond blij, ik blij.

Hond vindt het helaas helemaal niets

Het kussen is veel te zacht en maakt te veel geluid. Onze labrador gaat er helaas niet op liggen.

Alles OK

Bestelling en levering gingen vlot.

Mooie spullen, hoezen blijven mooi na wassen en gebruik, snelle levering.

Gewoon goed

Hoes hondenbed muisgrijs gekocht. Zeer sterk materiaal. Snelle levering.

Superriem

Deze politielijn is veelzijdig en van zeer goede kwaliteit. Zacht leer. Heel blij mee. Heel handig.

Hele goede kwaliteit kussenhoes

Wij hebben na 8 jaar intensief gebruik nu een nieuwe hoes besteld. Wat een top materiaal. Het enige wat bleek na zo vaak wassen/drogen dat de oude hoes gekrompen was en de nieuwe groter, dus we hebben extra eps korrels nodig om het weer een lekkere zitzak te kunnen laten zijn voor de honden én katten want die maken er ook dankbaar gebruik van!

Top kwaliteit

Sisko, geniet er van

Mooi hondenbed maar erg slap

Twee heel mooie hondenbedden gekocht voor onze puber honden. Maar vind de vulling erg slap. De honden gaan er niet erg enthousiast op liggen en na een paar minuten lopen ze er al weer van weg naar een andere plek.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Wij hebben een kussen in de huiskamer en een kussen op de achterbank in de auto. De hond wil alleen in de auto op dit vertrouwde kussen.

Super kwaliteit! Heel erg tevreden en snelle levering.

Beter dan verwacht.

Hondenkussen is van zeer goede kwaliteit. Na twee dagen heeft onze hond de kussen ontdekt. Hij ligt er heerlijk op. Hadden we veel eerder moeten doen.

Ze doen wat ze beloven, snelle levering. Alleen zag ik later dat zo’n gelijkende hondenmand . Zag er hetzelfde uit goedkoper was bij jullie. M.vr.ger Ria van der pluijm

Accuraat en klantvriendelijk

Kreeg een verkeerde hondenmand opgestuurd maar het werd met een telefoontje geregeld. Zowel het terug sturen als een juiste mand. Dit alles binnen anderhalve dag!

uitstekende service

bestelling gemakkelijk gedaan, prima communicatie over de bezorging

7382 Minervum

Breda 4817ZH