Goed product en service

Hondenbed olifant velours maat L. Het is al het 3e hondenbed dat ik heb aangeschaft bij Dog’s Companion. Mijn honden liggen er heel graag op. Het laatst bestelde bed was niet goed afgevuld, maar met één mailtje was het opgelost. Zonder problemen is er een zak korrels nagestuurd.

Mooie webside, met mooie goede kwaliteit producten.

Snelle bezorging en allemaal prima in orde. Moet het hondenkussen nog gaan gebruiken. Maar ziet er prachtig uit.

Kraakt en nodigt niet uit

Op het oog een mooi kussen, maar mijn hond vindt het maar niks doordat het kraakt en de korrels in de hoeken blijven waardoor het midden leeg blijft, weet ze niet hoe ze moet gaan liggen.

jammergenoeg is de hond er bang voor

Jammer, had verwacht dat het kussen wat steviger was, de hond is er bang voor, zal misschien over gaan. Ze zakte erin en schrok.

In een woord geweldig.

Ik heb na een goed telefonisch overleg samen met de medewerker Carolien een honden bed voor mij Rottweiler Amy samen gesteld. Ben er erg blij mee en mijn Amy is helemaal gelukkig. Ik heb precies gekregen wat ik had besteld. Dank jullie wel Duo's Companion

Voldoet niet aan onze verwachtingen voor die prijs

Had meer korrels in hondenbed verwacht is nl erg slap en niet stevig genoeg voor een hond van bijna 55 kg .Ze adverteren nl wel dat dit kussen voor grote honden geschikt is

Prima service snelle levering

Fijn hondenkussen zowel de hond als kat liggen er prinsheerlijk op

Kwalitatief goede produkten en snelle levering

Mooi hondenkussen gekocht, waar mijn hond ook blij mee is!

Mijn hond vindt het super leuk

Mooi hondenbed

Duidelijke site. Veel.keus. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Aanrader!

Vlotte levering.

Diesel is heel happy met zijn kussen. Vrouwtje ook, kleur is mooi en het is makkelijk te wassen. Dus we zijn erg tevreden.

Geweldig!

Goede kwaliteit en snel geleverd !

Mooie hoes besteld en snel ontvangen. Maatje te klein dus moest geruild. De ene teruggestuurd en de volgende dag al de grotere binnen.

Goed, besteld en snel geleverd

Super fijn en mooi hondenbed en makkelijk te reinigen!

Het kussenhoes is gemakkelijk te wassen en yara ligt graag op deze kussens. Heb er zelfs twee zowel in de woonkamer als in de berging !

Snelle levering. Goed verpakt. En heerlijke hondensnoepjes als verrassing! Leuk!

Snel en goed

Zeer positief en wat zo mooi is ook nog koekjes voor de hond super

Snelle levering, maar

Ik had de verkeerde maat besteld, meteen er achteraan gemaild met de vraag of dit nog hersteld kon worden naar de juiste maat. Geen reactie gekregen op de mail en kreeg, dus naar verwachting, de verkeerde maat binnen. So be it, denk je dan. Maar een reactie op de mail bleef helemaal uit. Op het pakketje de bestelbon geplakt, waarbij iedereen kan zien wat er in het pakketje zit, verder geen informatie over evt retourneren. Staat op de website en is best omslachtig. Pakketje kwam wel vlot binnen. Ik weet niet of ik nog een keer zou bestellen. Halsband inmiddels naar juiste maat laten vermaken bij de schoenmaker.

Super, hond slaapt als een blok!

Snelle levering, eerlijke prijs. Ik had het kussen gekocht met korting op Dierendag. Ben zeer tevreden. Ik had het kussen LARGE voor onze labrador, i.c.m. het hunting en spijkerbroek blauwe kussensloop. Onze labrador is erg tevreden, zou niet meer zonder willen! :)

Mooi hondenbed

Prima kwaliteit's product en een snelle levering

Mooie riemen

Had 2 leren riemen besteld. Mooie kwaliteit!

Uitstekend!!!!!!

Makkelijk te bestellen, veel keus, snelle levering, product zoals beschreven en op het plaatje.

Alles perfect geregeld.

Koop hier al meer dan 10 jaar. Honden liggen heerlijk op deze zakken/kussens. Hoes eraf in de was en klaar is het weer. Ik heb extra setjes om af te wisselen.

Zeer goede kwaliteit. Keurige afwerking. Voldoende keus. En goede service

Altijd zoals vanouds prima

De honden en katten zijn dol op de kussens. Onze pup groeit enneagram toe aan een iets groter exemplaar. Hmmm nou ja dat denk je als baasje maar de kat ligt meestal uitgebreid op het grootste kussen en de Pup Guusje op een van de kleinere. Het kussen was zoals altijd snel geleverd.

7382 Minervum

Breda 4817ZH