Super omtrek

Ik had er al één maar wilde nog een reserve. Oude gaat sl 6 jaar mee alleen de kleur is wat vervaagd door het vele wassen maar de kwaliteit is super.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Snel geleverd. Mooie kwaliteit.

prachtige kussen

goede kwaliteit , goede vulling en stevige hoes, mijn hond ligt er lekker in.

Super mooi en comfortabel kussen wat mooi in mijn interieur past

Zelfs de kinderen liggen erin

Hond laat kussen links liggen

Aanvankelijk onvoldoende korrels in kussen waardoor onze 45 kg wegende hond te diep in kussen wegzakte. Korrels bijbesteld. Snelle levering. Nog steeds zoekende naar juiste opvul hoeveelheid. Hond laat daarom kussen links liggen en dat is jammer.

Super service!!

Ons eerste kussen waa stuk. Zonder problemen een nieuwe gekregen

Pakket verstuurd echter nooit geleverd

DHL heeft het pakket ergens afgeleverd maar weet blijkbaar niet waar. Na 3 berichten DHL en 1 bericht aan Dogs Companion te hebben gespendeerd is er nog geen enkel terugkoppeling geweest van DHL. van Dogs Companion wel reactie, mogelijk in de tussentijd pakket terecht, blijkbaar begrijpen zij niet dat niets is geleverd. Alle buren en naast gelegen straaten die ons huisnummer hebben navraag gedaan echter niet ons pakket terug te vinden. Mijn vraag wat gaar Dogs Companion nu doen, herleven of € 55 00 terug storten op onze rekening.

Bestelling binnen een dag in huis. Ook nog koekjes voor de hond erbij, super leuk!

Kwalitatief goed product, snelle service!

Sterke stof, netjes genaaid, binnen enkele dagen in huis.

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd

Komen afspraken na

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle service en uiteraard de kleine attentie voor de viervoeter

Top product

Was altijd goed, nu iets minder.

Verkeerde kleur geleverd. Geen zin om het terug te sturen.

Ook een kat kan hier blij mee zijn

Je zet een kistje neer, doet er een hondenkussen in, en hop, er zit een kat in…

Super mooi en fijn honden hoes

Goede kwaliteit onze hond ligt er graag op!!

Snelle levering met verrassing voor de hond

Dog's Companion doet wat ze beloven voor 15uur bestellen de volgende dag in huis. Uiteraard zijn ook zij afhankelijk van de vervoerder. Blij verrast door de hondenkoekjes die bij het hondenkussen zaten. Super leuk.

Super kwaliteit

Leiband en kussen zijn super kwaliteit, we hebben een Hond van 20kg en die geniet volop van beide.

Prachtig kussen, ligt helaas voor geen meter.

Het kussen werd snel geleverd en ik moet zeggen, wat een prachtig kussen. Mooi afgewerkt met een leuk stofje. Mijn hond (70kg) kon er echter niet lekker op liggen. Zodra hij met 1 poot op het kussen stapte, zakte hij naar de grond. De rest van de balletjes in het kussen werden vervolgens een harde berg waar hij een beetje overheen moest hangen. Eerst dacht ik dat mijn Dog zich aanstelde, maar ook ik kon niet verzinnen hoe je hier lekker op moet liggen. Ingedrukte balletjes liggen niet echt zacht. De klantenservice had mij in een vriendelijke mail een manier beschreven om extra balletjes uit het kussen te halen, maar dat klonk als een heel project (doe het met 2 personen, liefst in de badkamer waar er geen wind is, bolletjes die ontsnappen kun je opzuigen met de stofzuiger..). Voor een kussen van 140 euro wilde ik toch niet zelf experimenteren met de juiste hoeveelheid balletjes, vandaar dat ik hem heb terug gestuurd. Jammer want hij zag er zo mooi uit...

Snelle levering. Ziet er goed uit.

Geweldige kwaliteit en snelle service

Materiaal van de riem is sterk en heel fijn soepel leer. Doordat het rondgestikt is houdt het prettig vast. Leuke kleuren variatie. Dit is mijn tweede riem, de eerste is haren meegegaan.

Snel en goede verzending van het bestelde

Plaatsing order en ontvangen product in goede orde ontvangen. Zo hoort het.

lekker bed

het is een heerlijk hondenbed allen was onze harley super bang van de bolletjes vulling. ik vond er overigens ook een beetje weinig vulling in zitten. lang verhaal kort : andere vulling gekocht ( schuimrubber stukjes ) en ons hondje ligt er nu prinsheerlijk op

Nuttig hulpmiddel

Vlotte levering. Mooi product. Nuttig hulpmiddel voor de begeleiding van onze hons.

Kwaliteit en snelle levering.

Uitstekende hondenkussens Maar prijzig

Prima webshop met mooi assortiment leren riemen

Deze webshop heeft (o.a.) een heel mooi assortiment leren hondenriemen. Ik zocht een politielijn en een korte lijn die bij elkaar passsen en dat lukte alleen bij Dog's Companion! Scherpe prijzen en snelle verzending: een aanrader!

7382 Minervum

Breda 4817ZH