Alles snel binnen, site duidelijk, kwaliteit goed. Hopen dat de tweede levering net zo voortvarend is.

Zeer te vreden

Wij zijn zeer te vreden, onze hond ligt er graag op en het is makkelijk schoon te houden, omdat we meerdere hoezen hebben.

Onze hond is helemaal happy met zijn nieuwe kussen.

Goede, snelle service. Eerst moest onze hond even wennen, omdat het kussen 'mee beweegt' als ze erop gaat staan, liggen. Na een paar dagen is ze helemaal relaxed. Het is een prijzig kussen, maar ik ben heel blij dat we het hebben aangeschaft. Ik denk wel dat we nog een extra hoes gaan aanschaffen.

Goede kwalitatieve ligzak. Ken Dog’s Companion al sinds 2014 en dat ik nu weer voor een hondenbed kiest van hen zegt genoeg

Prima organisatie maar spijt van aankoop

Ik heb een dogbed gekocht voor onze golden retriever, maar ze vind het bed niks. Er zit veel te weinig vulling in het bed/matras, waardoor ze er erg in wegzakt en de vulling erg knispert. Ze loopt er met een boog omheen. Spijt van mijn aankoop.

Goede kwaliteit hondenkussen

Nette levering en mooi kussen. Ook lief dat er hondenbrokjes bij zaten! Hij was er blij mee

Mooi kussen

Mooi kussen, tijd zal leren hoe lang hij meegaat.

Goede service en mooie producten

Ik heb weer nieuwe hoezen besteld en 2 zakken vulling. Ik had deze erg snel in huis en ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Onze honden graven graag dus er komt af en toe een gaatje in de hoes. Het ligt niet aan de kwaliteit maar aan onze gravers. Ik merk wel nu ik de kussens weer gevuld heb dat ze minder graven. De hoezen waren erg mooi. Ik heb nu de ribfluwelen en de kleur is ook zo mooi. Hondjes blij baasjes blij Bedankt voor de goede service

Prima levering!

Levering in prima staat ontvangen. Alles ziet er mooi uit.

Goede prijs, kwaliteit producten

Heb al verschillende riemen en halsbanden , Tevreden over zowel de kwaliteit als de service

Jaloers op onze hond!

Dat onze hond hier lekker op ligt dat is al snel duidelijk. Maar zo lekker zoals bv op z’n rug met 4 poten de lucht in en glimlach op gezicht. Kwaliteit is zeer goed. Bij onze vorige hond hoefde ik pas na jaren het bed simpel bij te vullen. Kreeg nu ook overigens goed advies om te kiezen voor andere hoes. Welke makkelijker schoon te houden is zonder direct in wasmachine te hoeven doen. Kleur is prachtig.

Super goede kwaliteit en snel geleverd

Fijnste hondenkussen

Fijne hondenkussen waar mijn hond graag op ligt En de hoezen zijn ook prachtig

Klantgericht,goede kwaliteit mooie spullen

Handige website, snelle levering

Snel geleverd , en prachtige kussens

Snel geleverd , en prachtige dikke kussens mijn honden vinden ze top

In principe tevreden!

Mijn ervaring is goed, op de sky hoezen na. Deze verpulveren weer! Ik heb al eens nieuwe gehad, met de needling, dat u een nieuwe leverancier had en dat ze nu goed moeten zijn, helaas gebeurt het weer. Zo jammer, onze honden zwemmen en dan kan er geen vocht in het kussen trekken. Nu dus weer wel Ik heb maar weer nieuwe hoezen bij de HUPHOLLAND actie gekocht. Ook mijn dochter is klant bij jullie en ze heeft net weer een nieuw kussen met hoes gekocht. Nu vinden wij beide ook, dat de kwaliteit v.d. vulling achteruit gaat. Je moet veel eerder bijvullen dan vroeger (zijn beide al jaren klant) dus ook maar weer 3 zakken balletjes gekocht! De kosten lopen nu toch wel harder op en ik durf de sky hoezen niet aan te bevelen bij onze honden vrienden, dat zijn er best veel. Zo jammer, was er zo blij mee. De rest, levering en contact e.d. dik in orde. Met vriendelijke groet Corina Spigt en Kasijani Koning [email protected]

Prima ervaring, na eerste bestelling!

Zie bovenstaande opmerking.

Netjes

Heel goed en snel

Het bestelde kussen is snel geleverd. Na 1x wassen zaten er hele vreemde vlekken in. Binnen 2 dagen een nieuwe hoes geleverd gekregen.

De honden zijn er blij mee

Super fijne kussenhoezen !

We kochten 2 outdoor hondenkussens. Onze 1 hond wilde helaas niet op t kussen gaan liggen… na overleg met Dogs companion hebben we de hoezen over het oude bed gedaan. De binnenkussens mochten we retour sturen. De hoezen zijn makkelijk in onderhoud en goed schoon te houden. Ook blijven er geen haren aan hangen

Altijd goed

Prima hondenbed van goede kwaliteit.

Goede snelle levering. Prima product.

Koop al jaren deze hondenbedden voor mijn honden. Voor hen de favoriete ligplaatsen. Leuke hoezen, makkelijk verwisselbaar,hygiënisch. Makkelijk bij te vullen.

Hondenkussens buiten zien er mooi uit maar onze honden willen er niet op liggen. Fijn dat dog’s companion ze retour wil nemen.

7382 Minervum

Breda 4817ZH