Een heerlijk en geweldig hondenbeet in prachtig en smaakvol dessin!

Fantastisch hondenbed, hartelijk dank voor alle service!

Super ervaring

Onze hond is er zeer blij mee. Goeie kwaliteit.

Goede service bij retourneren

Helaas was het hondenkussen niet wat ik ervan had verwacht. Mijn oudere hond kon niet goed op het kussen komen en zakte te veel in het kussen. Na een e-mail kon ik het terug sturen en na een paar dagen was betaling geannuleerd. Blij mee.

Correcte afhandeling en levering van de bestelde overtrekken.

Tevreden

Als je na een jaar of 5 wederom hetzelfde kussen koopt omdat het andere zo goed bevalt, zegt voldoende toch?

heel correct in berichten en levering

de reacties op de aankoop via jullie mails waren duidelijk en snel. de levering ging ook prima en volgens aangekondigde planning.

Prachtig!

Ik had een hondenkussen gekocht voor onze hond , die er nog niet is ! Maar de kussen werd direct in beslag genomen door onze kat van 12 . Die wou nooit in een mandje slapen. Direct ook maar voor de kat een kussentje gekocht , en slaap er heerlijk op .

Tevredenheid

Wat ik zocht was gericht, wat ik vond in deze webwinkel was duidelijk. Mooie en degelijke leren riemen en kernachtige respons op vragen.

Goede producten

Wij hebben een cane corso die graag graaft in zijn mand, ook ligt hij graag in de modder waardoor zijn bed zeer regelmatig in de was beland. De hoes blijft goed ondanks wassen op hoge temperaturen. Het is stevig materiaal. Het enige is dat de maten zijn veranderd. Hij heeft dit kussen al 4 jaar van 70/110, maat L. Deze hoes is ook maat L maar is iets groter. Geen probleem hoor, het past evengoed. Hij is er blij mee!

Geen reactie, na ontvangst bestelling

Ik heb het Dog's Companion® Hondenbed Hunting Ribcord a € 109,00. Hierin zitten allemaal kleine balletjes en hoewel de hoes er heel mooi uit ziet, is onze hond niet enthousiast. Hij gaat er steeds naast liggen. Na 2 dagen testen heb ik een mail gestuurd met deze opmerkingen maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Bestel en lever procedure waren prima maar jammer dat de service na de aanschaf er niet lijkt te zijn.

Snel en deskundig!

Niet bereikbaar

Mooi bed. Wil retouren. Te groot. Niet bereikbaar, geen antwoord op mail om te kunnen retouren

Snel en goed

Goed en altijd een leuke verrassing voor wie het bedoeld is.

Mooie kussens en goede en snelle service!

Kwalitatief goede hondenkussens. En daarnaast supersnelle en nette verzendservice.

Ondanks dat er wat mis ging erg tevreden

Ondanks dat er met het versturen wat mis ging ben ik erg tevreden. Wat wel een verbeterpunt kan zijn is de telefonische bereikbaarheid.

Heerlijk kussen. De hotspot van onze labrador

Ik dacht eerst, hoe groot zal het verschil zijn met onze hond zn vorige kussen. Maar zijn gedrag is anders sinds deze companion. Hij ligt alleen nog maar hier als hij gaat slapen of lui liggen. Ja een heel fijn kussen dus. En ziet er ook nog eens leuk uit.

Snelle en correcte service c.q. levering

Ik kan de producten makkelijk vinden op de website. Bestellen gaat goed en levering volgt snel. Compliment !!

Mijn Jack slaapt nu liever op kussen dan in zetel

Fijne ervaring

Superproducten , snelle levering . Niks te klagen

Vlotte afhandeling

Qualiteit is goed. Goede communicatie

Super mooi hondenriem

Super mooie hondenriem. Doorsnede 8 cm heerlijk zacht leer, handzaam in de hand en prachtig van kleur. Super blij mee

Goede kwaliteit, prijs en snelle levering

Goede ervaringen met dit bedrijf

De hondjes komen niet meer van hun mandje af

Onze 2 Turkse straathonden voelen zich de koning te rijk met hun dikke zachte warme matrasjes!

Snel geleverd en goede kwaliteit. Het hondenkussen welke ik ruim 10 jaar geleden heb ik gekregen van mijn oom ligt nu op kantoor waar mijn honden nog steeds heerlijk op liggen. Nu kunnen ze zowel thuis als op kantoor heerlijk liggen!

Dog's Companion heeft geleverd zoals verwacht: snel en netjes. Duidelijke communicatie en het product was naar verwachting. Extra leuk touch vind ik de paar snoepjes die voor de hond waren toegevoegd. Een dikke 10 dus!

7382 Minervum

Breda 4817ZH