SUPER TEVREDEN !

Wij zijn hier reeds geruime tijd klant en zijn zeer tevreden van de service en kwaliteit van de producten ! Ooit ergens gezien op een beurs en nu al 2de hond die van zo'n leuk hondenkussen gebruik maakt. Zeer duurzaam dus hebben enkel af en toe nieuwe vulling en/of hoezen nodig. Ook snelle levering, correcte opvolging etc. Een echte aanrader !

Goede en snelle levering.

Al vaker besteld. Altijd goed en op tijd geleverd.

Mooie kwaliteit, klopt precies met het plaatje ook qua kleur.

What you see is what you get. Ook een goede bezorging.

Goed product

Goed product ,goede prijs en ondanks alles toch snelle levering

Snel en goed geleverd

Bestelling naar wens

Snelle accurate levering ondanks corona

Het bed is exact wat op de website staat lekker groot en dik. Alleen omdat de bolletjes heel makkelijk verplaatsen zakt de hond als hij erop wil te ver weg en durft er dus nog niet op te gaan liggen. Misschien is het gewoon even wennen.

Een fantastische firma met super beestige kwaliteit

Ben er al jaren klant ! En mijn honden slapen super lekker op hun mega kussens ! Bedankt

Topservice, goede kwaliteit en snelle levering

Helemaal tevreden, net als onze hond! Een aanrader:)

Prima! En snel geleverd

Met iets extra’s voor de hond!

Snel binnen een mijn hond is er blij mee

Perfecte

Zowel het product als de verzending was weer prima verzorgt!

Prima service nadat in levering iets fout ging

Zeer tevreden!

Door de corona toch een snelle levering

Heb al vaker iets besteld kussens kussen hoezen en eps korrels Goede kwaliteit goede service Onze honden willen geen ander kussen meer,in een woord super

Heel tevreden

Ziet er mooi uit

Onze hond is niet zo jong meer,het kussen is fijn voor hem

Er is een heerlijke ontspannen hond in ons huis nu.

Super kwaliteit

Snelle levering. Mooie kwaliteit hoes en slopen. Blijven mooi na wassen.

Weer prima geregeld!

Net zoals eerdere bestellingen keurig geleverd, en weer verrast door de hondenkoekjes, leuk!

Goed product snelle levering

Was even wennen voor mijn golden retriever omdat het wegzakken een beetje eng was. Na twee dagen was dat weg, nu is het zijn plek. Makkelijk ook die vuilafstotende hoes.

prima hondenbedden en prima service

Dit is inmiddels ons 4de kussen die we besteld hebben daar. Onze honden liggen er graag op. Af en toe moeten ze weer even bijgevuld worden. Maar makkelijke uit te wassen. En dat vind ik heel belangrijk.

Nvt

Nvt

Super bed

Rex is er heel blij mee, en is er niet meer van af te krijgen. Zeker een aanrader

Genietende hond op een prachtig kussen

Het duurde een dagje of twee maar Boet geniet er nu volop van. Hij ligt zoveel meer ontspannen op dit kussen dan in zijn mand. Heerlijk om te zien. En nu maar hopen dat dit kussen de voorkeur heeft en hij iets minder op mijn bed gaat liggen.

prachtige producten

7382 Minervum