Uitstekende kwaliteit.

Kussen gaat jaren mee. Is makkelijk schoon te maken. Hond slaapt er héérlijk op! Prima service.

super goed mooie spullen

goede spullen blijven lang heel

Snel en goed

Het is een mooi product en de service is accuraat

Snelle service!

Snelle service!

Doe netjes wat ze beloven.

kwaliteit spullen, snel geleverd + een lekkere snack voor de hond...

Ylva slaapt heerlijk op haar kussen vol kleine witte pareltjes... wat wel een klus was om in de hoes te krijgen.. ze vlogen overal in het rond:-)

Uitstekende kwaliteit hondenkussen

Uitstekende kwaliteit hondenkussen voor een prima prijs. Het lichaam van mijn hond wordt prima ondersteund terwijl hij lekker uitrust.

Mooi product, makkelijk te bestellen, snelle levering

Goede, vlotte service, al jaren!

Zie boven.

Prima bedrijf én producten

Snelle levering, mooi product en fijne service

De 3e hoes die ik koop voor de kussen van mijn hond (L) . Dit is de water afstotend stof wat verrassend prettig aanvoelt. Mooi stof. Al jaren ook een geruite hoes dat nog steeds nergens slijtage vertoont, even mooi is als bij aanschaf. Ik ben tevreden, mijn hond ook.

Kwaliteit producten

Al meerdere keren hier besteld Alles is altijd van zeer goede kwaliteit Attentie voor de honden erbij Snelle levering

Fijn behulpzaam bedrijf met goede service

Fijn behulpzaam bedrijf met goede service

Uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Mooie kwaliteit kussen en genoeg keus qua stofjes en kleurtjes voor ieder wat wils. Een hele snelle levering waardoor mijn hond snel kon genieten van z'n nieuwe kussen. Mijn hond vind het geweldig en met z'n artrose is dit kussen ideaal!

Prima kwaliteit.

Zeer mooie hoezen, van zeer mooie kwaliteit. Veel keuze.

Geen succes

Snelle levering Het is een mooie kussen Alleen kan hem niet gebruiken mijn pup gaat er in bijten .

Leuk kussen

Kies een maat groter dan je in gedachten had

Super hondenkussen

Al jaren gebruik ik dit kussen voor mijn hond. Ze ligt er heel graag in en de hoes is makkelijk te wassen en zo weer droog.

Snelle levering en goede service!

Zie boven

Goede kwaliteit en snelle levering!

Onze cane corso is dol op haar hondenkussen XL!

Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering

Vulling van kussen viel enigszins tegen.

Zeer snelle levering, kussen ziet er prima uit, mooi groot, echter..... de vulling van het kussen laat wel wat te wensen over: er zitten naar mijn mening te weinig korrels in voor deze grote maat. De hond is zwaar dus het kussen deukt enorm in, waardoor de korrels allemaal aan de zijkant komen te zitten en de hond in een gleuf ligt......Ik vertrouw erop dat e.e.a. in orde wordt gemaakt. Update: een en ander is op korte termijn opgelost, echter met de opmerking van de leverancier dat de navulling deze keer kosteloos is. Dat bevreemdt mij. Ik raad aan om voortaan alle extra large hondenbedden van deze navulling te voorzien, alleen dan zijn deze bedden geschikt voor grote honden....

De katten hebben hem ingepikt!

Het kussen is zo groot en comfy dat ik er zelf op zou gaan liggen! Dat dachten mijn katten blijkbaar ook, want die hebben hem ingepikt :-). De honden liggen nu op de bank, waar de katten eerst lagen :-).

Snel besteld snel geleverd

Mijn vriendje ligt weer heerlijk op zijn kussen dankzij de extra vulling.

uitstekend

prachtige riem met halsband super kwaliteit een dikke tien voor jullie.

7382 Minervum

Breda 4817ZH