Super service, kwaliteit..... een aanrader!

Snelle levering en hele goede service

Top!!

Goede en snelle levering

Goed materiaal met snelle levering

geweldig

snelle levering van een mooi product

Altijd deze kussens gehad 1x overgestapt naar een ander merk maar blij dat ik weer een dogs companion kussen heb

Zoals het hoort, uitstekend

Wij zijn al jaren klant, onze honden zijn vooral zeer tevreden en snurken heerlijk op de kussens. Lekker verwend dus.

Geweldige service, snelle levering, sterke hoezen

Bij het bestellen van 2 nieuwe hoezen had ik mij in de maat vergist van één. Na een telefoontje kon ik deze terugsturen en werd direct geruild. Dit alles binnen 2 dagen tijd. De kussenhoezen zijn overigens oersterk en gaan jaren mee, ook wanneer ze dagelijks gebruikt worden door grote, zware honden.

super

de levering was zoals aangekondigd, het kussen wordt gebruikt door de katjes, ze hebben er nu elk één (3) en maken er dagelijks gebruik van. Ze liggen comfortabel en de kussens passen zich aan aan hun lichaam

Geweldig hondenkussen waar mijn Stafford zich heerlijk op voelt !

Mijn staffie ligt heerlijk op zijn kussen! Ik heb het kussen 6 jaar geleden aangeschaft en om de zoveel tijd bestel ik een navulzak en lijkt het kussen weer als nieuw! Ik zou geen ander kussen willen voor mijn trouwe viervoeter!

super afgehandeld

Alles perfect geregeld

Het honden kussen is precies zoals beschreven en mijn hond heeft zich er heerlijk Ingenesteld.

Super snelle levering.

Product zoals omschreven, netjes verpakt en daarbij ook nog een leuk presentje

Snelle goede levering en mooie hondenkussens,stevige stof.

Prima over de ganse lijn

TOP , bedankt

Snel en goed

In een woord Super. mooie spullen en snel geleverd.

Gewoonweg TOP, snelheid, service, kwaliteit

zie bovenstaand

Supergoede kwaliteit, supergoede en snelle bezorging. 2e keer grote bestelling gedaan omdat het gewoon goed is.

Altijd snelle levering. Prima service.

Geweldig hondenkussen

Onze hond van 11 jaar moest er in het begin even aan wennen. Maar nu ligt hij er heerlijk op! Om jaloers op te worden! Wij hebben gekozen voor de vuil afstotende coating, omdat de vacht van onze hond veel zand opneemt. Dus heel praktisch om te reinigen, stofzuigen en even met een vochtige doek er over en het is weer lekker schoon en fris. Wij zijn heel tevreden over dit kussen en ook over de snelle levering van Dog’s Companion. Top!

Geweldige service

Hele goede snelle service. Geweldig product. Heb drie teckels en tot nog toe werden alle hondenkussens gesloopt. Dit blijft heel. Inmiddels hebben ze alle 3 een eigen bed met extra kussensloop wat ook ideaal is. Zowel de honden als ik willen niet anders meer.

TOP

Zeer mooie kussens die ook nog stevig zijn en zich goed laten wassen . Onze honden moesten eerst wat wennen aan de vulling maar nu zijn ze absolute fan , ook handig dat je kan bijvullen. Hebben momenteel 2 kussens in gebruik .

Mooie sterke hoezen

Ik heb twee leuke geruiten hoezen voor de kussens voor mijn honden gekocht en ze zijn super. Ben er heel blij mee en hetblijkt erop dat ze lang goed zullen blijven.

Mooi degelijke hondenbed

Mijn matrassen voor mijn honden van dit merk waren iets versleten na VIER JAAR .deze zullen nu dienen voor in de zomer op terras . De nieuwe matten lederlook staan beeldig in mijn living.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snel geleverd en heel erg attent een zakje honden beloningsbrokjes erbij. Zo wou onze hond wel gelijk plaatsnemen op het nieuwe kussen!

7382 Minervum

Breda 4817ZH