Goed en snel geleverd, de volgende dag al in huis. Kussen voldoet aan de verwachtingen, heb alleen een gedeelte van de korrels verwijderd en bewaard als reserve.

Uiterst betrouwbare prijs-kwaliteit verhouding

Snelle correcte levereing

Zeer snel en heerlijk kussen

Dikke prima

top

goede kwaliteit

goed product snelle levering

Ik heb na 4 hoezen weer 2 nieuwe besteld. Stof ziet er nog mooier uit dan op de foto. Iets ruimer gesneden kussenhoes dan de vorige 4 zit mooier om mijn kussens. Hondjes liggen er weer lekker op de slapen en de woonkamer heeft weer 2 nieuwe frisse eyecatchers

Ze is er niet meer af te krijgen

Heel mooi honden halsbandje.

2 jaar geleden een mooi leren hondenhalsbandje gekocht. Helaas was mijn hondje het verloren. Nu heb ik een nieuw besteld en weer heel mooi. Mijn andere hondje heeft nog een bandje dat 2 jaar oud is en ziet er nog steeds heel erg goed uit. Fijne goede kwaliteit. Service is ook prima, retour zending is direct snel verwerkt zonder extra kosten, snel geld terug ontvangen.

Perfect product

Zacht hondenkussen, aangename stof, makkelijk onderhoud en fijne cadeau bij voor onze lieveling!

Mooie spullen fijne service

Mijn hond is super blij met haar mandje. Toen de rits stuk ging bij het navullen kregen we een nieuwe binnenhoes. Top!

Geweldig, snel geleverd en top product!

Goed geholpen en 100% tevreden

prima kwaliteit, en snelle levering

Prima kwaliteit, hebben al eerder hoezen van dogs companion in het verleden gekocht,hele snelle levering en bijgeleverd snoepjes voor onze 4 teckeltjes, dank hiervoor.

Goede kwaliteit snel geleverd Honden en baasjes in hun nopjes

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit zeer snelle service!

Mooie brede luxe riem van 2,5 cm bij 2,20 cm zeer mooie en degelijke kwaliteit!!!

Ik heb een ronde lederen halsband besteld van 65 cm. Kwaliteit is top! Zeer soepele band... echter is de omtrek 1 cm. Dat vind ik wat dun omdat ik een Duitse Herder heb en die soms wel trekt! De band had dus wat dikker mogen zijn maar ziet er verder keurig uit!

Mooi, stevig en netjes afgewerkte hoezen. Alles precies zoals omschreven. Snel geleverd. Perfect.

Alles is zoals omschreven, géén tegenvallende ervaringen. Zeer goede artikelen, materialen, keuzes enz.

Zeer goed afgewerkt hondenkussen ,

Degelijk en mooi ribcord hondenkussen. Ook naden binnenkant heel goed afgewerkt.

Kussen goedgekeurd door de honden 🐕

Kussen ziet er goed uit. Lekker dik.

Prima hondenkussen!

Ik heb dit hondenkussen nu twee jaar met 3 leuke hoezen bevalt erg goed. Hond ligt erg graag op. Je moet er wel rekening mee houden dat die per 3/4 jaar bijgevuld moet worden

Snelle levering en perfect verzorgd!

Snelle levering, keurig ingepakt incl. iets lekkers voor de hond!

Super tevreden

Mooie hondenkussens, en ook fijn dat je navulling kunt bestellen. Alles staat prima omschreven op de website. Onze hond wil niks anders meer.

100% tevreden

7382 Minervum