Altijd kwaliteit en goede service!!

Fijne hondenbedden en vlotte goede service. Ik hoef niets anders meer voor onze honden.

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne website waar alles makkelijk te vinden en te bestellen is. Ik had alles ook heel snel in huis. Het hondenkussen is precies zoals op de foto en van goede kwaliteit. Heel makkelijk dat er ook een ruime keuze is uit extra kussenhoezen en zelfs pearls en een nieuw binnenkussen is te bestellen.

Supersnelle levering en tevens gewenste kwaliteit

Alles perfect in orde levering / kwaliteit / prijs

Had iets totaal verkeerd besteld. Probleem was direct opgelost!

Honden kussen ontvangen die verkleurd id

Eens maar nooit meer

Prima!!

Snelle service en prima geleverd , fijn dat je het bestelde artikel zelf ook kunt ophalen bij een pick-up punt bij je in de buurt!

geweldig

netjes verpakt en snel geleverd

Keurig netjes en snel

Perfect geleverd

Verkleurde nieuwe hondenkussen

Van de week onze nieuwe xxl beige honden kussen ontvangen voor onze Leonberger. Alleen jammer dat deze al verkleurd binnen kwam. Diverse lichte strepen op het kussen. En hier toch €109 Voor betaald

Dik tevreden

Snelle reactie op vraag, snelle levering en een super gaaf kussen

uitstekend

prima website , bijna perfecte service en vriendelijke mensen , hoge kwaliteit producten

Levering en product prima

Wij hebben volgens verwachting een fijn hondenkussen geleverd gekregen. Het was leuk dat er nog wat lekkers voor de hond bij geleverd werd.

Goede service en top hondenkussen.

De honden zijn enorm blij met het kussen.

Een heerlijk bed voor onze Sia. En ook nog gewonnen met de foto! Superleuk.

Kwaliteitsvol.

Mooie kleur van kussen en van prima kwaliteit!

Prima snelle service en mooi hondenkussen

Snelle levering, goede communicatie en leuke dierendag kortingscode. Aanrader!

Heel erg fijne hoezen

Ik heb nu al enkele jaren voor mijn duitse dog dit hondenbed met extra 2 reserve hoezen, onze vorige dog vond het fijn om een kuiltje te graven in haar bed, en daarom moest de hoes erg sterk zijn, ik heb er voor gekozen om hoezen van meubelstof te nemen en ik kan zeggen zelfs onze dog kreeg ze niet kapot, nu komt er binnenkort weer een puppy dog, en zij mag ook weer genieten van dit hondenbed met extra hoezen Ook ben ik tevreden over de goede levering en service

Perfecte Kwaliteit en Snel Geleverd!

Perfecte Kwaliteit en Snel Geleverd!

Mooi spul!

Hondenbed gekocht nu ongeveer 1,5 jr. geleden voor onze Weim. Hoes is prima wasbaar en wat later een tweede hoes gekocht. Toch wel makkelijk. Recent nieuwe EPS korrels besteld en bijgevuld en hij is weer als nieuw. :-) Hond blij, wij blij.

Halsband en riem besteld, toch te groot, geen probleem kon zo geruild worden voor een kleinere maat. Top!

Prima product snelle levering

Snel en netjes verpakt bezorgt. De lag er gelijk op toen hij uit de doos was. Een tevreden 4 voeter.

Mijn tweede kussen besteld, wederom fantastische kwaliteit. Snelle levering, zakje brokjes voor de hondjes erbij kado, heel leuk.

Geweldig kussen voor onze hond

Goede kwaliteit kussen. De hond ligt er elke dag nu op. Echt zijn plekje. Levering precies op het aangegeven tijdstip.

Hondenkussen is een succes

Snelle levering en het hondenkussen valt bij zowel onze hond als bij onze kat zeer in de smaak!

7382 Minervum

Breda 4817ZH