Pluspunten
Goede verzending! En prachtige kussens van top kwaliteit die mooi afgewerkt is. Mooie kleuren. Top!
Pluspunten
De levering was perfect en het bestelde voldeed volledig aan de verwachting echter had ik zelf de verkeerde maten doorgegeven. DogsCompanion gebeld en ik kon zonder enig probleem het kussen op hun kosten retourneren. Het grotere kussen met dat natuurlijk duurder is is nu onderweg. Maar ook hier heeft DogsCompanion een schappelijke prijs gemaakt. Echt een professioneel bedrijf met excellente service.
VerbeterpuntenGeen enkel verbeterpunt.
Pluspunten
Ze verdienen een dikke 10!
Pluspunten
Prima service bij retour sturen: snelle communicatie, retourlabel snel aangeleverd, geld snel retour. Fijne kussens. Katten zijn enthousiast.
Pluspunten
Alles is top en zo hoort een bedrijf te zijn maar zo zijn er maar weinig helass. Dus ga zo door mensen!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Koop al jaren bij ze. Zeer betrouwbaar bedrijf. Beveel ze ook aan bij andere hpndenbezitters
Pluspunten
Ik ben al jaren klant, heb ook al diverse andere hondenliefhebbers op de site gewezen.
Pluspunten
Hele goede zaak! Al eerder hondenmand gekocht in 1999 die nog steeds goed is!!! Vandaar nu nieuwe erbij, de hond is er dol op
Pluspunten
Snelle levering. En voor mijn hond lekker koekjes erbij!;) wij blij, zij blij
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
We hebben hier al meermaals besteld. De service is super!!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie voortgang order