Pluspunten
Bestelling is geheel naar wens verlopen.Ligkussen voor de hond ziet er stevig uit.Het was goed verpakt en de levering verliep geheel volgens afspraak.
Pluspunten
Leverd goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen garantie vandaag besteld, morgen in huis.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering Website overzichtelijk
VerbeterpuntenBij de bestelling een uitleg geven over wasvoorschriften etc en eventuele aankomende acties beter aankondigen. Ik was benieuwd naar de wasvoorschriften en ging hiervoor de dag na mijn bestelling terug naar de website daar kwam ik er toen achter dat ze, de dag na mijn bestelling, 10% korting gaven op hun artikelen. Ik had beter een dagje kunnen wachten met bestellen of zelfs maar een aantal uur kunnen wachten...
Beste, Dank voor je gedane bestelling en de feedback hierover. Graag verwijzen we je naar de volgende mogelijkheid (die ook te lezen staat op https://www.hondenbed.nl/service/shipping-returns/ ) : Korting misgelopen? Iets besteld en de volgende dag of een week later is het afgeprijsd? Dat vinden wij vervelend. We willen niet graag dat je een naar gevoel over houdt aan een artikel dat je bij ons besteld hebt. Wij willen je hierin graag tegemoet komen! Heb je een artikel besteld en binnen 7 dagen wordt het artikel afgeprijsd dan krijg je van ons een tegoedbon van het verschil in prijs. De tegoedbon is onbeperkt geldig en te besteden in onze webwinkel. Zie verder onze website onder bovenstaande link. Met vr. groet, Dog's Companion
Pluspunten
Pluspunten
snelle en vlotte service, prachtige afwerking, en snel antwoord op een eventuele vraag
Pluspunten
Mooie producten, snel antwoord en super snelle levering mat een heel positief punt, de sms dat je pakket geleverd word. Toppie!
VerbeterpuntenMisschien wat bewerkte stoffen met bloemen ofzo. Meer niet hoor, top bedrijf.
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet het produkt zoals hij op de site staat. Kleur is anders.
Pluspunten
Goede producten, de hondenbedden gaan lang mee, onze oudste is van 2000, met af en toe een nieuwe buitenkussen en nieuwe EPS parels!!!! Aan te bevelen voor je hond!!
Pluspunten
Mooie website. Overzichtelijk.
Verbeterpuntennvt
VerbeterpuntenMANY STAFF