Honden vinden het niet fijn

Kussen is mooi, een tweede hoes erbij gekocht. Maar door het geluid van de bolletjes, en de een is zwaarder dan de andere hond, geen pretje erop te liggen. Juist een grote maat gekocht

Belofte voor 15 uur besteld niet waargemaakt

Had 2 maal een ticket gestuurd dat ik op maandag ruim voor 15 uur besteld had maar niets op dinsdag ontvangen. Geen enkele reactie op mijn tickets. Uiteindelijk het bestelde wel ontvangen (wat mijn hond binnen een uur compleet verwoest heeft). Maar het niet reageren heb ik als erg klantonvriendelijk ervaren.

Kwaliteit

Snelle levering, goede verpakking en een geweldige inhoud! Mijn hond is dolgelukkig met zijn nieuwe kussen en ik ben blij met het prachtige dessin!

Ik heb al veel manden hier gekocht erg goed

Paar jaar geleden zat er soms nog al eens verschil in de hoeveelheid korrels. Nu is het momenteel gewoon weer goed. Ik vind ze zo fijn omdat de korrels niet nat worden ook niet als er een ongelukje op gebeurt.

Teruggestuurd hondenbed en losse hoes

Na retour is alles netjes terug betaald duurde wel even maar is gedaan...

Opnieuw een comfortabel en stijlvol hondenbed!

Onze vierde hoes in 20 jaar. Binnen kussen met nieuwe korrels weer aangevuld. Zeker een duurzaam product!

Goede kwaliteit

Goede stevige kwaliteit, echter er mag wel een grotere ritssluiting in.

Droogt heel langzaam

Het valt heel erg tegen er staat geen wasvoorschrift in en ook niet of het in fe centrifuge kan. Verder heel snel vies!

Wat een prachtig mooi en heerlijk kussen !!

Onze hond geniet met volle teugen van zijn kussen. Hij ligt er HEEL lekker op, bijna jaloersmakend. Voordat hij gaat slapen, graaft hij zich lekker in en is dan zo vertrokken, snurk…snurk. Bovendien kleurt dit kussen prima in ons interieur, staat erg gezellig. Tegelijk met het kussen ook de reserve hoes erbij gekocht: erg goede tip !! Ons volgende kussen kopen wij vast en zeker ook bij Dogs Companion. Ik verwacht, dat dat wel even duurt, omdat het kussen van zeer goede kwaliteit is.

Fijn en mooi en snelle levering

Goede ervaring met dogscompanion. Aangeraden door vriendin en zeer goed bevallen.

Mooi kussen, erg blij mee.

Snel geleverd.

Geweldig ligkussen voor mijn hond

Kussen werd snel geleverd en mijn hond vind hem geweldig. Hij ligt er lekker op.

Onstabiel, hond wil er niet op

helaas wil mijn hond er geen gebruik van maken, te onstabiel/beweeglijk voor hem.

Slechte afwerking

Slechte afwerking van de hoes en de kussen is niet d emaay die is opgegeven scheelt 15cm

Snel en aquraat zowel de levering als het product

Goed bedrijf

Snelle levering en erg goede kwaliteit Onze herder is er erg blij mee

Prima maar jammer

De hond wil er niet op liggen. Helaas. De kinderen vinden het heerlijk. Hoe kan ik de hond erop laten liggen? Het zou fijn zijn als er wat dat betreft een aanwijzing bij zat Verder prima

Kwaliteit en goede service

Al vanaf het begin van dog’s companion bestel ik daar de hondenbedden,hoezen en navulkorrels. Nog geen enkele keer spijt van gehad.

Prachtige retriever lijn gekocht, erg blij mee. Snelle levering en mooi verpakt.

Snelle service en goed product

De kwalitatief goede mand was binnen 24 uur bezorgd. Ze reageren snel en bieden goede service.

Kussen L voor onze labrador is heel mooi.

Hond Borre moet erg wennen aan z’n kussen; hij ligt ahw op een berg. Is dit tijdelijk of moet er wat van de vulling uit?

Top kussen

Al jaren een mooie honden kussen voor onze hond. Nu was deze aan vervanging toe, direct weer een nieuw kussen besteld en geen moment spijt!

Hele fijne kussens met mooie hoezen.

De kussens met hoezen heb ik al heel lang. Ze blijven goed gevuld en de hoezen gaan meer dan 10 jaar mee, want zolang heb ik die kussens al. Ik raad ze elke hond aan. Ze hebben bij mij nooit de behoefte gehad om op de banken te gaan, omdat ze het heerlijk vinden om op de kussens te liggen.

Prima.

De hondenriem ziet er mooi uit.

Prima.

Goede snelle service! Prima hondenkussen, beide honden liggen er graag op!

Minervum 7382

4817ZH Breda

Over Dog's Companion

Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!