Fantastisch hoes

Ik ken het product al langer, alleen mijn hond is het niet waard. Hij heeft het kussen na 2 dagen al kapot gevreten.

beetje wennen

Mijn hond moet er wel aan wennen, hij kan zijn plekje niet goed vinden, al inhoud er uit gehaald. Kijken of het beter gaat.

Mooi product

Mooie kwaliteit hondenkussen en hoezen en snel geleverd.

Helemaal blij mee

Snelle levering, netjes verpakt incl snack voor de hond

Ik heb een large model besteld, het is een heerlijke zak met stoere hoes ik heb gelijk een extra hoes erbij besteld. In eerste instantie kreeg ik van het koeriers bedrijf een mail dat de levering wat langer dan normaal zou duren ivm personeels te kort. Maar de zak werd gewoon 2 dagen na bestelling geleverd hartstikke snel dus!

Mooi kussen, goede service.

Mooi en groot kussen. Ik zou hem bijna zelf als zitzak gebruiken. De kussenhoes ging stuk en ik krijg na contact met het bedrijf een nieuwe opgestuurd. Fijn en klantvriendelijk.

Perfect.

Fijn kussen voor onze hond.

Mooi bed, heb er eigenlijk genoeg voor mijn labrador van 45 kg maar nu het grootste bed laten komen, dat past beter!!

goede kwaliteit en snelle levering

prachtige kwaliteit leren hondenriem

Hoes past perfect

En snelle levering

Het honden kussen zat vol met rullettjes. Het leek wel of hij een keer gebruikt was . Vind ik heel jammer want ik heb altijd hele mooie hoeden besteld bij jullie.

Gewoon goed.

Snel geleverd, kwaliteit voelt goed.

Prima kussen, slecht te bereiken

Perongeluk verkeerde maat geleverd gekregen, dit kan uiteraard een keer gebeuren. Echter is de klantenservice telefonisch gewoon NIET te bereiken. Uiteindelijk wel via de mail contact gehad, maar dat zou veel sneller gaan als het telefonisch had gekund. Tevens heb ik ook er express voor gekozen om de kussen thuis te laten bezorgen zodat ik niet met een grote doos hoef te sjouwen en nu moet ik de verkeerd geleverd maat alsnog zelf afgeven bij een dpd punt.. Kussen is erg mooi, stof is ook mooi en dat is dan toch uiteindelijk waar het omgaat.

Zie eronder

Snel goed bedrijf en leuke verassing voor de hond

Correct verlopen

Snelle levering Kwalitatief hoogwaardig product Voldoende info op de website om een goede keuze te kunnen maken

Mooi en een snelle levering!

De levering is snel. Het hondenkussen voldoet aan onze verwachtingen. Het is mooi en de kwaliteit is goed. We zijn erg tevreden!

Pakket was snel in huis en retour van 1 van de kussens was ook snel geregeld. Wij hebben jaren geleden een kussen gekocht die niet stuk te krijgen is. Nu een nieuw kussen voor onze nieuwe hond. Het lijkt alleen wel of de hond er verder inzakt bij het nieuwe kussen. Waardoor hij niet altijd comfortabel lijkt te liggen. Ik hoop dat het volume van het kussen wat af gaat nemen.

Geweldig!!!

Mijn Maltezer Tommie is superblij met zijn nieuwe kussen. Heerlijk dik, moest hij eerst even aan wennen. Wilde op het randje gaan liggen.... Maar nu hij in de gaten heeft dat hij lekker in het midden kan gaan liggen door er gewoon "in te stappen" (is eerst best hoog) wil hij er niet meer vanaf!!! Mooie hoes ook die er omheen zit. Levering ook prima en snel.

Slecht

Ik heb nog nooit zo'n slecht hondenbed gehad. Ik heb zes honden (verschillende grotes) en geen één hond wil erop liggen omdat het kussen zo instabiel is. De vulling schiet alle kanten op, een rondje draaien op het kussen om een lekker plekje te vinden is onmogelijk omdat ze er dan afvallen. Als ze proberen te gaan liggen, liggen ze in onnatuurlijke houdingen. Het ziet er ook ongemakkelijk uit en ik kan het niet eens een kussen noemen, het is een zak met vulling. Onbegrijpelijk dat dit voor honden gemaakt wordt tegen zo'n hoge prijs.

Heerlijk kussen, makkelijk te wassen, stevig materiaal

Zeer goed hondenbed.

Zeer goed bed, maar ik heb al een paar plaatsen opnieuw moeten laten stikken omdat die loslieten.

Kussens zijn super, snelle en correcte levering

Heel tevreden over zowel de kussens als de service

Goede en snelle service

Ben heel blij dat ik de oude (nog prima) binnen zak kon bijvullen en voorzien van een nieuwe hoes. Zodat ook mijn nieuwe puppy van zijn eigen plaats kan genieten. Zal zeker nog wel een reserve hoes gaan bestelling.

goede service

zeer prettig

Fantastisch.

Heerlijk bed,de hond vind hem geweldig en ligt er heerlijk op. Kwaliteit stof ook prima. Een aanrader.

Minervum 7382

4817ZH Breda

Over Dog's Companion

Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!