Helaas het verkeerde product, maar prettige retourafwikkeling

Nette afwikkeling en geld retour gekregen

Super bed

Mooi hondenkussen, prachtige kleur en kwaliteit. Heel snel geleverd en met brokjes erbij. Pup blij!

Accuraat en plezierig

Als jarenlang een prima service en in de eerste plaats uitstekende producten.

Kwaliteit, prijs en levering geweldig!

Goede producten regen een goede prijs. Snelle levering,volgens afspraak, je wordt goed op de hoogte gehouden.

Mooi product

Mooi product, niet echt goedkoop. Maar geld waard. Zwaar minpunt is de levering. Hun vervoerderDHL heeft 2x sorteer fout gemaakt. En in totaal 4x andere , latere en eerdere, leverdag aangegeven. Echt balen dus 4 dagen thuis blijven voor levering voor niets. Advies is NOOIT meer via DHL verzenden.

Al jaren klant, erg tevreden!

Superservice!

Het is jammer dat de website niet duidelijk vermeld dat bij de slip halsband er alleen een stop zit om de riem niet te klein te maken. Ik nam aan dat die er altijd was. Ik was op zoek naar een halsband met een stop om te zorgen dat de hond de band niet kon aftrekken. Ik vind dat dit duidelijker vermeld moet worden. Dan had ik de band niet besteld. Het gaat nu net, maar de hond heeft zich al een keer uit de band weten wurmen. Dat risico vind ik niet zo fijn. Op zich is de band mooi.

Mooie producten!

Duidelijke, nette website. Bestellen is ontzettend makkelijk en snel te regelen. Snelle levertijd. En altijd een lekkere snack voor de hond.

Prima . Op tijd geleverd en duidelijke communicatie

Prima. Op tijd geleverd en duidelijke communicatie.

prima en duidelijk

goed te vinden duidelijke site

klasse!!

je krijgt waar je voor betaald,t word snel geleverd en nog voor n mooi prijsje ook

Helemaal goed

Snelle levering van het door ons bestelde hondeninnenbed. Toen het bed niet bleek te passen en we het terugstuurden werd onmiddellijk terugbetaalt.

mooie hoezen en vlot geleverd

De hoezen hebben een mooie kleur en werden vlot geleverd

Top kussens ruime keuze snelle bezorging

Bed is erg wennen voor mijn hond

Hond wist niet goed hoe ze op dit bed moest gaan liggen. Lag er elke keer half naast. Is ook haar eerste bed met korrels. Nu lijkt het beter te gaan. Of ik deze nog een keer zou kopen weet ik niet. Ze was een kussen gewend en lag daar altijd lekker op enkel was deze erg aan het verslijten. Binnenkussen losse onderdelen. Misschien dat als het de komende weken beter gaat, ze door heeft dat ze in het midden moet gaan liggen om goed te liggen dat ik het dan wel zou aanbevelen. Nu heb ik door niet direct een duidelijk antwoord op. Tijk van hoezen zijn wel mooi en dik.

Goede website en keurige afhandeling bestelling

Goede website en keurige afhandeling bestelling

Goede kwaliteit én levering

Goede overzichtelijke website

Supervet!

Helemaal blij mee, zowel de hond als wijzelf! :)

Op advies de website bezocht en tevreden met ons kussen!

Onze puppy ligt hier heerlijk op

onze puppy vindt dit hondenbed heerlijk, vanaf dag 1 een succes

Goede afhandeling van de bestelling

Net voor kerst besteld, maar nog voor nieuwjaar geleverd. Bed bevalt ook de kinderen prima.

Goed en snel.

Heb al jaren de hoezen voor mijn honden (40 jaar). Het is dat ze op den duur verkleuren of dat je weer eens wat nieuws wil hebben maar prima kwaliteit.

Prima service! Snelle levering.

Dit hondenbed is in één woord geweldig!!

Dit hondenbed is echt geweldig! Mooi stevig materiaal, doet denken aan traagschuim. Mijn hond is er helemaal weg van en er niet meer uit te krijgen. Zelfs slapen op bed is afgelopen. Blijkbaar ligt het in de mand lekkerder. De afneembare hoes is superhandig en wassen in de wasmachine en drogen in de droogtrommel gaat goed. Prijzig misschien maar het is het absoluut waard. Kortom een echte aanrader!!

Minervum 7382

4817ZH Breda

Over Dog's Companion

Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!