De hond is blij!

Ik had een wat steviger bedje verwacht, maar de hond is er super blij mee! Lag eerst de hele dag op de bank en nu de hele dag in het bedje

Prima levering hondenkussen

Dit is misschien nu al mijn zesde kussen. Nu alleen eentje met binnenovertrek gekocht. De bolletjes werden zwaar. Je voelt bij een nieuwe zak gelijk het verschil in gewicht. De zak is weer lekker licht bij het oppakken. Had achteraf gelijk een tweede moeten bestellen want onze tweede zak is ook gebruikt en zwaar geworden. Maar ja.......

Mooie hoezen voor hondenkussen

Regelmatig een hoes voor hondenkussen besteld, eveneens vulling en nieuwe binnenhoes. Mooie duidelijke website en snelle levering.

Toen het contact eenmaal gelegd was verliep de afwikkeling super gied

Ik had niet alles ontvangen wat ik had besteld en kon hierna moeilijk in contact komen. Dat was irritant maar toen het eenmaal was gelukt was de service echt heel goed en verliep alles heel voorspoedig!

Good customer service. The bed doesn't provide support.

Unfortunately, this bed is not stable. When our dog tried to lay down he thanked dip into bed. The flakes inside of the bed easily move apart which does not give support when laying down. We returned the bed. The experience with customer service is very good.

Vertrouwde kwaliteit

Super snelle ontvangst en een snelle ondersteuning na vragen van onze kant.

Aanrader!!

Twee kussenhoezen besteld. Zeer snel geleverd. Uitstekende kwalteit!

Mooi product voor nette prijs

Riem en halsband waren zoals we verwacht hadden, bij groei van onze pup kunnen we eenvoudig een volgende maat halsband aanschaffen, voelt prima zacht aan, voor hond en hand

Prima ervaring

Hoes voor een hondenbed besteld en vulling, handig dat er bij de vulling een extra tie rips zit, omdat je de vulling niet in 1 x gebruikt. De hond was super verguld met het zakje lekkere hondensnoepjes die bij de bestelling zat. Website is overzichtelijk en betrouwbaar. Heb al vaker besteld. Bestelling wordt redelijk snel geleverd (Waddeneiland).

Goede snelle service en prima kwaliteit

Top product. Goede klantenservice. Leuke acties. Mijn meisjes willen niet anders meer.

Snel besteld, snel geleverd, top!

Mooie producten en snelle levering

Goede, mooie producten en snelle levering. Onze hond, en dat is toch ook heel belangrijk, is heel blij en tevreden met zijn kussen. Zijn favoriete plek !!

Mooie hondenkussens

Mooi hondenkussens, snelle levering! Zeer tevreden labrador en baasjes!

Mooi solide bedrijf

Goede en snelle levering!

Obi Wan Kenobi is zeer tevreden

Al ruim vóór Black Friday met korting een hondenkussen kunnen kopen. Bij thuiskomst dook Obi van 10 maanden er gelijk in, dus een super aankoop. Gekozen voor dit kussen naar aanleiding van de goede reviews, daarom deel ik ook mijn mening. Aangezien Obi nog jong is en nog niet sloopvrij is, is dit kussen ideaal, want je kunt het bijvullen en eventueel onderdelen vervangen in de vorm van een buiten of binnenkussen. Maar tot nu toe gaat het verrassend goed. Obi neemt een aanloopje, ploft op het kussen waardoor het een stukje verschuift, maar dat is niet erg.

Keurig verpakt Prima service

Fijne hondenkussens. Snelle levering.

Kussen echt pas versleten na 10 jaar. Nieuwe besteld en mijn hondje sprong er gelijk op. Baasje blij en hondje ook. Heel degelijk en sterk product. Nog nooit zoiets fijns gehad.

Mooi hondenbed en snelle levering

Goede communicatie, prima hondenbed. Snelle levering.

Kussen besteld andere dag in huis. Maar een foutje van mijzelf ik had geen vuilafstotende hoes besteld. Even contact gehad en de hoes wordt omgeruild. Top service.

Goede kwaliteitsartikelen, die op basis van prima service te verkrijgen zijn.

Meer dan 30 jaar positieve ervaring met jullie hondenbedden met verschillende extreme rassen en heb nog een verzoek liggen bij jullie of jullie bereid zijn in ons clubblad Shamrock te adverteren. Dat zou een fantastische samenwerking zijn!

Snele levering en heerlijke kussen

Snelle levering. En voor de hond wat lekkers als extraatje.

Vlotte levering, heerlijk hondenkussen

Honden slapen er graag op. Liggen er soms ook heerlijk op te rollen.

Minervum 7382

4817ZH Breda

Over Dog's Companion

Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!