Goed produkt en snelle levering

Zoals altijd perfecte service van Jamie

Goed product, duidelijk communicatie

Zie titel :)

Uitstekend!

Erg goede en nette communicatie en fijn meegedacht. Producten die ik besteld had waren snel geleverd, dus helemaal super!

Ordered clutch, got a lot of help and attention, thanks!

Wanted to order a clutch kit for my is200, mistakenly ordered wrong one, but guys sorted this out quickly and helped me to order correct one. Perfect shop, I'm already looking at gauges to order here

Goede communicatie, snel verzonden

Wordt goed op de hoogte gehouden voor levering.

Men doet wat men beloofd

Voor mijn Subaru Tribeca heb ik Polyurethaan blokken voor de wielophanging besteld, om het weggedrag te verbeteren. Deze auto is nl. in principe gemaakt door en voor de Amerikaanse markt, hierdoor is hij wat zacht in zijn ophanging door de standaard rubber blokken in de wielophanging. Deze Polyurethaan onderdelen moesten uit Australië komen.. Tussentijds ben ik op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering was geheel conform het bestelde materiaal.

Gewoon top service denken met je mee.

Zeer goed niets op aan te merken !

Helemaal prima

Prijzen zijn prima. Levering snel. Bij mij was er een foutje in de levering geslopen. 1 mailtje en het was opgelost. Dus ronduit prima.

Alles prima geregeld. Ook de levertijd was prima gecommuniceerd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle verzending

Product zoals beschreven met goeie gebruiksaanwijzing.

Klantvriendelijk,behulpzaam en komen afspraken na

Super goede sevice Denken me als er spoed mee is Klant vriendelijk

Very good service

Goede degelijke service

Snelle respons op vragen en goeie service

Snelle respons op vragen en goed advies. Ben erg tevreden. Zo zou je het vaker willen zien!

Uitstekend kennisgericht en anticiperend op de situatie.

Super service

Snel en correcte levering ,perfect

Uitstekende klantendienst

Verkeerde maat besteld, ze hebben me zo snel mogelijk beantwoord en geholpen voor een onderdeel dat wel past en de verkeerde mag ik gwn terugsturen. Top klantendienst. Zeker een aanrader.

Uitstekend!!

Ik ben al heel lang klant, sinds de oude locatie, altijd goed geholpen met al mijn projecten, zeker een aanrader!

Super snelle levering. Top service

Altijd super snel binnen Grote voorraad Top service

Top artikel

Goed artikel snelle levering, geheel naar wens

Goede service!

Snel en als beloofd

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.