Goed geadviseerd en snel geleverd

DBA T3 schijven en betere remblokken aangeschaft

Goed bedrijf

Goede communicatie. Meedenkend met de klant. Aanrader!

Goed bedrijf

Goede communicatie. En klantgericht denkers. Erg goede ervaring met fine line imports.

Goed bedrijf

Bij mail contact wordt je netjes en correct geholpen. Daar heb ik hele goede ervaring mee!

Besteld en binnen 3dagen in huis (weekend zat er tussen)

de pakking zit er al in en alles is dicht het was een pakking voor een scheepsmotor

keurig behandeld

Ik stelde een vraag via de mail en er werd snel en professioneel gereageerd door Jamie. Producten werden geleverd zoals aangegeven binnen 2 weken, super! Fijn adres door de goede service.

Entrega rápida.

Perfecto y muy rapido

Snelle levering, product zoals omschreven!

Na contact met de Klantenservice is de bestelling vlot uitgevoerd, katalysator is netjes verpakt geleverd.

Uitstekend!

Heel klantgerichte aanpak. Snelle en zeer verzorgde verzending.

Super tevreden

Prettige service

Daar waar de meeste bedrijven niet de moeite nemen om op een vriendelijke manier contact op te nemen, doet FineLine dit wel. Zo waren er geen problemen en had ik spoedig mijn product.

Goede communicatie

Geweldig!!

Aantal onderdelen voor uitlaat besteld, supersnel in huis! En bedankt voor de zak banaantjes ;-)

Gekochte Whiteline camberbouten voldoen 100% aan de verwachting

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.