Goede ervaring.

Veel producten en snel geleverd.

Snelle bezorging en goed product

Product snel bezorgd en goede producten

Goede service!

Goede service!

Doen wat ze beloven

Ik heb goede ervaringen met deze zaak en het personeel. Denken mee en helpen waar nodig

Goed ingepakt.

Super snel geleverd Goed product

Snelle levering.

'S-avonds besteld en volgende dag geleverd. Yop

Prima weer

Kom er.al jaren. Fijne winkel Bestelling.online.andere.dag.daar. I

Uitstekende service en snelle levering

Bestelling geplaatst, gebeld 1 door hertog: 1 artikel bleek onverhoopt niet op voorraad passend alternatief besproken en volgende dag bestelling in huis. Keurig afgehandeld. Hengel en overige artikelen super degelijk verpakt.

Super service

Omdat mijn bestelling uit ander filiaal moest komen en ze die week al gereden hadden er alles aan gedaan om het op tijd binnen te hebben. (Kado). Ik de bestelling op tijd binnen en de jarige helemaal blij. Top

een ontdekking

Wonend in Frankrijk, vond ik op internet Hertog. Ruim assortiment, aantrekkelijke prijzen. Vermits passage in Vlaanderen voorzien was (vlakbij Nederlandse grens) een bestelling met afhaling in Tilburg gedaan. Misscj hien niet de grootste hengelsportzaak, maar voor mijn visserij (hoofdzakelijk witvis) meer dan genoeg keuze. Vriendelijke ontvangst en assistentie maken mij zeker klant. Ik passeer een viertal keer per jaar in België en plan dan ook telkens een bezoekje.

Fantastisch zaak

Goede klantenservice en snelle levering

Voor de eerste keer besteld maar zal vaker online hun site bekijken.

Prima eengoede zaak

alles wat je kopen in deze hengelsportwinkel is goed en hebben ze het niet dan bellen ze op en dan hebben ze alternatief voor je ik zou zeggen mensen van hengelspor Hartog gaat zo door

Vlot en correct

Vlot en correct

Paraplu stond binnen hele korte tijd naar wens voor de deur

Snel en correct geleverd

Makkelijk gevonden op de site en supersnel geleverd

Perfect in orde

Mijn eerste bestelling

Twee guru hoodie kledingstukken besteld bij het bedrijf/firma. Het duurde twee dagen, maar dit kwam door mijn bestel- en bezorgtijd. De kledingstukken waren super verpakt in plastic en karton, zodat niets kon beschadigen, en de factuur was netjes bijgeleverd. Mooie, overzichtelijke website en duidelijke informatie die je als koper wilt en moet zien. En zal hier in de toekomst vaker gebruik van maken.

Snel, goed en zorgvuldig

Ik kocht iets voor het karpervissen. Dit bleek kapot te zijn. Dit hebben ze keurig opgelost. Keurige winkel. Aanrader

Ik ben goed geholpen

Ruim voldoende

Zeer vlot

Online wat besteld volgende dag al binnen perfect opgehaald in de winkel

Iets besteld en binnen 1 week netjes afgeleverd en opgebeld om op te komen halen.

in korte tijd opgestuurd

goede materiaal , snelle levering niet onwijs duur.

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.