Duidelijke site

Alleen jammer dat het voer door elkaar staat

Vakkundige geholpen

Vriendelijke personeel met kennis en een uitgebreid assortiment

Prima shop

Goede prijs

Vriendelijk en professioneel personeel

Nuttig om er naar toe te gaan als je vragen hebt en het assortiment is er groot.

Très bonne expérience

Rapidité de livraison très bon prix et matériel de qualité

Prima Hengelsport winkel met veel keus

Ben bij deze winkel altijd geslaagd voor mijn keuze in Hengelsport artikelen.

zeer goed en zeer snel geleverd

had een paar dingen nodig die hier de hengelsport zaak momenteel niet had . Heb ze toen via Hertog hengelsport bestelt , was met verzend kosten nog goedkoper dan dat ik ze hier bij de hengelsport zaak had laten bestellenen . en werd ook nog zeer snel geleverd . zeer tevreden en echt aan te raden

prima vak mensen

mooie site , snelle levering goed verpakt

Zeer netjes en op tijd geleverd.

Geweldig.

Zeer positief verlopen en materiaal op tijd aangekregen

Zeer positief

top zaak met klantvriendelijke verkopers.

ik kom er al toen nog de oude eigenaar er in zat,( Joop) is ook zo gebleven toen het de naam Hertog kreeg, al mijn visspullen zijn er gekocht, en ik kan je zeggen dat is een mooi beetje, van barbeel, feeder, en werphengels, en nog maar niet te spreken van het kleine spul. tassen rugzak (korum) kortom niet alles op te noemen, maar waar ik het meest te vrede over ben, zijn de jongens achter de toonbank, altijd de tijd nemen als je iets wilt weten, t.w Mark. Jimmy. Frank. Ben. hoop er nog lang te komen, want dan gaat het ook goed met de visstand. Groetjes Hans Hendriks. Nijmegen.

ze leveren goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd maar belachelijk veel plastic als opvulling. Dit in een tijd waar we plastic willen verminderen vind ik dit onaanvaardbaar. hier zijn andere oplossingen voor.

gemakkelijk te bestellen en snelle bezorging

mooie en kwaliteit materialen

Goed snelle levering ga zo door

Goed en gezellig

uitstekend

uitstekend

Snelle en goede levering.

De snelheid van het licht

Bij de mijn bestelling van de HP printer om 18:00 kwam hij de andere dag om 09:30 uur bij mij thuis. Keurig verpakt, de printer was binnen 10 minuten aangesloten op wifi en werkte op laptop en telefoon. Super en tegen een mooie prijs! dus top.

Goede service, webshop niet up to date

Bestelling geplaatst vanwege voorraad via webshop. Dag later werd ik gebeld dat de voorraad op was, ondanks beschikbaarheid op de site. Dit werd wel keurig besproken en een alternatief aangeboden. Deze was voor mij niet goed, hierdoor samen via telefoon tot een goed alternatief gekomen met een gratis extraatje, hele fijne service!

Uitstekende service en advies ontvangen van Hertog hengelsport.

Had een nieuwe vaste hengel gekocht bij Hertog hengelsport. Na een hengelbreuk prima service en advies ontvangen en een nieuwe andere hengel gekregen geheel onder garantie.

Goede en snelle levering

Producten waaren snel verzonden en netjes verpakt

Uitstekende service

Snel geleverd en goed verpakt

Alles voorradig en snel geleverd

Bestelling zoals verwacht

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.