Pluspunten
Testafdruk gemaakt voor een bedankje voor onze trouwgasten. Op de dag ingestuurd en een uur later 150 kopie klaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zet hem op; heb geen 10 gegeven, dat is een beetje overdreven vind ik; maar eigenlijk welverdiend
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
bellen als de geleverde foto niet geheel kan worden afgedrukt en er dan delen afvallen. Vergroting komen aan in verpakking, deze is defect zonder aandringen worden en nieuwe opgestuurd. Top geregeld
Pluspunten
Een idee om een herinnerings fotoboek te maken van onze vriend die zo plotseling overleed, is normaal gesproken niet binnen 1 werkdag te realiseren. Wel bij Foto Bister. Zelfs op zondagavond werd de mail nog beantwoord en hebben we de geuploaded. Op maandagmorgen zijn ze gesloten maar voor ons een uurtje eerder begonnen en op maandagmiddag konden we een prima kwaliteit boek ophalen!
Er wordt niet duidelijk aangegeven dat je ze ook kan laten opsturen. voor je het weet heb je de bestelling bevestigt en staat er dat je de foto's kan afhalen in de winkel.
foto's uploaden via ipad
Pluspunten
Ik had via de site een product besteld zonder na te denken over bijbehorende lijst. Ter plekke bleek er geen passende lijst voorradig te zijn, maar uw medewerker wist me wel een adres te melden waar ze dat formaat wel hadden. Dat noem ik positief meedenken met de klant, reden waarom ik in het vervolg zeker terugkom én jullie inmiddels aanbeveel bij anderen.
Pluspunten
Goede kwailiteit & snelle levering!