Pluspunten
Ik kan van jullie op aan!
Pluspunten
had een spoedopdracht en was idd volgende dag geleverd Top!
Pluspunten
vriendelijk en betrokken personeel, personeel met vakkennis - (belangrijk!) ruime winkel, ruimte voor foto's van de fotografische club aan de muur waar ik graag naar kijk, voor de klant veel zicht op de werkruimte, leuke lijstjes in de verkoop, flexibel in mogelijkheden voor afdrukken, winkel zit op een mooi straatje in het oude centrum
Verbeterpuntenik zou het niet weten! ga zo door ;-)
Pluspunten
Altijd snel, vakkundig en vriendelijk. Altijd klantgericht ook. Online aanleveren = snel klaar en niet eens duur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super weet er geen andere woorden voor.
Pluspunten
Van de 4 foto's 3 prachtig. Een laat ik nog een keer afdrukken, die was te hard doorgedrukt. Het was mijn eerste ervaring.
VerbeterpuntenIk zou graag fotokaarten willen afdrukken, echter in wat minder gangbare maten.
Pluspunten
snelheid na deze beoordeling heeft fotobister zelf de foto s opnieuw afgedrukt 2 afdrukken zijn lichter en daardoor getrouwer.. (meer details zichtbaar) en bij 2 afrdrukken zie ik geen verbetering en zou volgens mij beter kunnen. 1 afdruk is beter omdat deze anders gesneden is.(vreemd genoeg)
Verbeterpunten- website maakt niet waar wat het zegt.. fotos HIPSTATMATIC zijn "gewoon" afgedrukt.. en niet volgens kleurpalet instamatic of hipstamatic , kleuren veel te donker, scherpte weg, en het specifieke " effect " is niet meer te herkennen.. geen controle op uitgevoerd t.a.v zichtbare verschillen tussen aangeleverd en het afgedrukte foto///dus hadden ze kunnen zien en aanpassen.....gaat van de afdruk machine zo in de envelop..vandaar de snelheid...t.a.v levering..goedkoop is duurkoop. ook is het niet duidelijk wat te doen met de specifieke hipstamatic rand..ik dacht wit randje en dus ..drukken ze dat doodleuk af om de hipstatmatic rand...niet snugger...graag duidelijker vermelden op website dat je dan dus moet aanvinken geen rand...
Beste Carla, Ik zie dat je een 4 als cijfer hebt gegeven voor onze prijs. Ik heb je order er even bij gepakt en zie dat je een afdruk op Pearl papier hebt besteld. Dit is een speciaal papier waar ook een duurder prijskaartje aanhangt dan aan een normale glans afdruk. Een afdruk op Pearl papier kost 3,00 euro en een normale glanzende afdruk 1,86. Zou dat de rede kunnen zijn dat de prijs tegenvalt ? Groeten, Remco
Pluspunten
snel, goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
Het online aanleveren is super. Het contact was ook goed, ze belden nog om de bestelling te controleren n.a.v mijn toegevoegde notitie.
VerbeterpuntenDe sms service werkte niet waardoor ik geen notificatie kreeg van wanneer mijn bestelling klaar lag.
Pluspunten
Snel, accuraat, goede kwaliteit, vakkundig
Pluspunten
Snelle levering Goede duidelijke website Prima kwaliteit
VerbeterpuntenAanleveren via iPad Iets netter snijden foto`s
Pluspunten
Snel klaar. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDoor gebruik van Fuji-papier zijn niet altijd alle kleuren even mooi. Soms is Kodak papier mooier.
Pluspunten
Prima afspraken mee te maken. Denken mee met de klant
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Goede uploadmogelijkheid met goede controle vooraf of de fotomaten kloppen. Snelle levering. In de buurt.
VerbeterpuntenFoto\\\'s lijken donkerder bij afdrukken dan bij concurrenten. Is er een manier om dit vooraf op de website te testen? Bij formaten boven A4 liggen de prijzen veel hoger dan bij A4 of lager. Online concurrenten zijn dan veel goedkoper, met vergelijkbare kwaliteit.
Pluspunten
Alles gaat prima. Goede communicatie, goed product.