Pluspunten
Korte lijnen met de klant, makkelijke omgang, ze kennen mij bij naam. Altijd goede kwaliteit, nooit klachten.
VerbeterpuntenWebsite kan gebruikersvriendelijker. Bij uploaden foto`s kom ik er wel uit, maar het is niet altijd even duidelijk waar je moet doorklikken.
Pluspunten
Bestellen via internet eenvoudig en werkt goed.
Verbeterpuntenzorg voor iets meer informatie bij de online bestel app. Bijvoorbeeld over fill-in, no-resize e.d.
Pluspunten
alles is dik in orde, alleen de prijs zou ietsje goedkoper kunnen.
Verbeterpuntenzou niet weten wat.
Pluspunten
Ik kan altijd vertrouwen op gemaakte afspraken en service, de producten (foto`s) zijn van goede kwaliteit.
Pluspunten
Vriendelijk, hulpvaardig, met kennis van zaken.
Pluspunten
veel uitleg gekregen over het fotograveren en zelfs een fotoboekje mogen inzien hoe de fotos gemaakt waren.
Verbeterpuntenweet ik niet.
Pluspunten
Snelle en goede service!
Pluspunten
Snel, duidelijk, kwaliteit
VerbeterpuntenHet merk op de achterkant van de fot`s vind ik jammer.
Folkert, Dat is een keuze die onze fabrikant Fuji heeft gemaakt. Er bestaat wel papier zonder rugdruk maar dat is heel dun papier en dat voldoend niet aan de kwaliteit die wij willen leveren. Bedankt voor je feedback, Remco
Pluspunten
levering is enorm snel, prettig contact met medewerkers, goede kwaliteit
Verbeterpuntenonduidelijk bij online uploaden waar je aan kunt geven 24 uur/1 uur service.
Beste Saskia. Het upload systeem wordt niet door ons beheerd en we zijn daarom gebonden aan het feit dat daar geen 1-uurs service ingebouwd zit. Als je in het opmerkingenveld aangeeft dat je de foto\'s binnen een uur wilt afhalen dan zorgen wij dat de opdracht voor je klaar ligt. Bedankt voor je feedback. Groeten, Remco
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit foto`s
VerbeterpuntenDe verpakking laat nog wat te wensen over. Foto`s zitten vaak in een te krap doosje waardoor de hoekjes vouwtjes kunnen vertonen. Ook heb ik wel foto`s in een koker ontvangen en dat vind ik helemaal een slecht idee
Beste Niels, Bedankt voor je verbeterpunt. De afdrukken groter dan 20x30 zijn altijd een hoofdpijn project geweest qua verzenden. We gaan n.a.v jouw opmerking een nieuwe verzend methode zoeken voor deze afmetingen. Groeten, Remco
Pluspunten
Superservice, altijd tijd om de foto`s door te nemen, persoonlijk contact en vaak sneller klaar dan afgesproken. Geleverde kwaliteit is erg goed.
Pluspunten
Ze doen graag het beetje extra moeite voor je om dingen op tijd te leveren ook al ben je zelf eigenlijk te laat met bestellen. Echt top service!
Verbeterpuntenzet levertijden van de fotokado\\`s ook op de website
Pluspunten
Persoonlijk, klantgericht, goede kwaliteit afdrukken
Pluspunten
Fotobister werkt snel, goed en denkt mee. Personeel is vriendelijk en vakkundig. Het online aanleveren en de SMS-melding wanneer de opdracht is verwerkt werkt fantastisch.
VerbeterpuntenHet aanbieden van afdrukken op speciaal papier voor zwart-wit foto\\`s
Pluspunten
Snelle levering, goede service en bericht bij klaar liggen van de opdracht
VerbeterpuntenFouten bij het afdrukken eerder zien (voor afhalen)
Pluspunten
zie boven.
Verbeterpuntenmeer produkten -groter assortiment media- waarop geprint kan worden.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit = gewoon goed. Bijzonder: de combinatie van heldere internet-service en gewoon een balie met aardige, kundige en klantvriendelijke mensen.
Pluspunten
In één zin samengevat: zeer klantgerichte, deskundige en persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenNog even geen verbetertips.
Pluspunten
Vriendelijke service, concurerende prijzen, goede kwaliteit
Pluspunten
Hele fijne snelle service een prettige winkel