Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fantastische telefonisch persoonlijke respons van de mensen om te horen of mijn bestelling wel degelijk klopte. Geen enkel probleem om nog aanpassingen te maken. Top bediening! Heel tevreden klant, komt terug ;-)
Pluspunten
Super snelle levering (in goede verpakking!) en prachtige afdrukken: mooie scherp afgedrukt (geen zichtbare stipjes van de printer of iets dergelijks!) met prachtige kleuren. Een hele verbetering en opluchting ten opzichte van de "grotere, commerciëlere" bedrijven zoals Albelli etcetera! We hadden een kleine en grote afdruk (verschillende printsoorten) en de grote is wat donkerder uitgevallen dan verwacht, maar het is niet gezegd dat een kwaliteitsprobleem is. We zullen de volgende (grote afdrukken) wel iets lichter aanleveren. We gaan hier zeker weer bestellen!
VerbeterpuntenEr zit een klein "vouwtje" in de grote afdruk, waarschijnlijk waar hij vastgepakt is, zo'n soort rond putje, maar dat is niet onoverkomelijk.
Pluspunten
Snelle accurate afwerking van de opdracht!
Pluspunten
Snel, vriendelijk contact, prima kwaliteit
Pluspunten
Mooie kwaliteit foto's
VerbeterpuntenTarieven
Pluspunten
Er was een lieve vrouw Pamela die gewoonweg prachtige fotos maakt. Jong, dynamisch en buitengewoon correct. Ik ben dus blij met het resultaat en kom, als het mag, graag terug voor een fotoshoot!!
VerbeterpuntenDit bedrijf wordt onderschat. waarom?
Pluspunten
Absolut perfekt !!!!!!!!!
Pluspunten
Altijd top service
Pluspunten
Snel bezorgd na bestelling en keurig verpakt. Ook geen pikkeltjes op de vergroting.
VerbeterpuntenIk weet niet, wat jullie moeten verbeteren. Ben erg tevreden.
Pluspunten
Op tijd geleverd. Ik zou adviseren oo de website werkdagen te noemen. Kreeg nu de indruk vandaag bestellen en morgen leveren ook gold voor bestellingen op zondag.
VerbeterpuntenFoto 20 x 30 kwam in verkreukelde verpakking aan en was ook in een lijst niet meer mooi te krijgen. Ik had voor uitvoering klassiek gekozen wat in mijn beleving opvullen tot 20 bij 30 betekende. Werd echter foto met 2 witte balken aan zijkant. Niet te gebruiken voor foto op de kist bij een begrafenis. Godzijdank een back up via lokale snelservice. Kleiner formaat helaas maar voldeed.
Hallo, Jammer om te horen dat het fout gegaan is. Het staat vrij groot op de website dat de zending de volgende werkdag bezorgd wordt. We zullen eens kijken of we het nog duidelijker kunnen vermelden. Dat de foto verkreukeld aan is gekomen is vervelend. We doen er alles aan om de foto's stevig te verpakken. Als de post er dan niet netjes mee om gaat ligt buiten ons bereik. Uiteraard hadden we de foto nogmaals verzonden als je even met ons contact had opgenomen. De foto die je gestuurd had, is vierkant. Die past dus niet in een 20x30 foto. Er zouden grote stukken vanaf vallen. Je hebt voor fit-in gekozen, dat is de juiste manier om de foto af te drukken. Er ontstaan dan wel zoals jij al aangeeft witte randen boven en onder de foto. Remco
Positive
It is a great service since you can upload photos up to midnight and yet get them next day.
Pluspunten
Aardige mensen en snelle pasfotoservice voor prima prijs.