Pluspunten
Duidelijke communicatie tussen bedrijf en klant.
Pluspunten
Zeer snel klaar, snel afgehandeld en goede kwaliteit foto's
Pluspunten
snel en mooie kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle service, goede kwaliteit fotos.
VerbeterpuntenOp de website is het niet duidelijk hoe de foto er uit gaat zien als je er een witte rand omheen doet, of als de ruimte gevuld wordt met wit als de afmeting niet overeenkomt. Dat kan verbeterd worden.
Pluspunten
Snelle levering & uitstekende service
Pluspunten
Ik kom hier al 13 jaar; het is altijd goed.
Pluspunten
Verbeterpuntenik had 1 foto besteld op grootte 20 x 25. Deze was zodanig bijgesneden dat een stuk van het gezicht is weggesneden. Nu grotendeels foto met alleen lichaam geen hoofd.
Beste Herald, Tijdens het bestellen zie je in het scherm precies wat er van de foto afgesneden wordt. Dit zie je door de grijze stippellijn. Het bestand wat wij binnen krijgen is het resultaat van de uitsnede die u zelf gemaakt heeft. Wij kunnen daar niets aan veranderen. Wellicht kunt u ons de originele foto toemailen zodat wij de uitsnede kunnen bepalen en de foto nogmaals kunnen afdrukken. Het is jammer dat wij door een foutje dat we niet zelf veroorzaakt hebben een onvoldoende scoren.
Pluspunten
Attent, belden op om iets te verifieren en ontving keurig een SMS toen het klaar was. Service is uitstekend.
VerbeterpuntenDe kleuren weken heel erg af van eerdere afdrukken (zowel van de fotograaf als van de hema. Een flinke roze gloed en hele harde kleuren terwijl het een strandscene was met pasteltinten.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en service, en altijd lekker snel klaar. En dat alles tegen een prima prijs.
Pluspunten
Vorige keren waren de afdrukken altijd perfect.
VerbeterpuntenDeze keer waren de afdrukken eerst te donker en daarna te licht. Door tijdsdruk heb ik die laatsten wel gebruikt, maar ontevreden.
Pluspunten
Altijd fijne en snelle service, en kwaliteit waar ik ook als professioneel fotograaf op durf te vertrouwen.
Pluspunten
Een kwartier na aanleveren bestand werd ik gebeld dat de tekst net een beetje buiten de foto viel. Er werd een prima oplossing voorgesteld. Het was maandagmiddag 14.30 uur. De volgende dag bracht de postbode de perfecte afdrukken!
VerbeterpuntenHelemaal niets!
Pluspunten
Een telefonische wijziging na plaatsing van online order werd vriendelijk en snel doorgevoerd
Pluspunten
Voert alleen opdrachten uit als kwaliteit geleverd kan worden
Pluspunten
Goeie snelle levering, makkelijk werkende site om foto's aan te passen. Duidelijk in de formaten die je besteld, dit is voor mij ook de reden geweest om hier te bestellen omdat alle andere online verkopers niet duidelijk zijn in de totale foto maat, best lastig als je al fotolijstjes hebt
Pluspunten
Werkt snel.
VerbeterpuntenGeen