Heel fijn geholpen

Artikel bestond niet meer, toch nog 1 gevonden, heel fijn dank u wel!

Zeer goede service

Mijn vragen, soms ingewikkeld, worden zorgvuldig uitgezocht. Voorraad beheer is goed op orde. Verzendingen correct Kortom zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen en verder goed geregeld.

Zie bovenstaande

De lamp die ik besteld had, is super snel geleverd. Hij zat netjes verpakt en er zat weer zo'n mooie sleutelhanger aan de lamp. Helemaal 'Blij'

in een keer goed

Makkelijke site snel gevonden wat ik nodig had en vooral belangrijk snel geleverd. top

Goede en snelle levering

Goed advies gekregen over welke TL buizen ik nodig had en daarna binnen 2 dagen geleverd volgens afspraak.

Zoals altijd snel geleverd.

Producten worden snel en volgens afspraak en goed verpakt geleverd.

matig

Bij de bestelling werd een plaatje van de noodverlichting met pictogram getoond, deze besteld want het was het goede pictogram. De bestelling kwam zonder pictogram. Het bleek dat in de specificaties 2 pagina's down scrollen gemeld werd dat het een bestelling zonder pictogram is. Plaatje laten zien wat je wilt hebben, bestelling in de winkelwagen doen zonder waarschuwing: "uw bestelling is zonder pictogram", is misleiding. gebeld: "het staat toch in de specificaties...." email aan klantenservice: geen reactie!

Kundig en professional

Men heeft mij de juiste lampen verkocht nadat ik contact had met klantenservice welke ik nodig had in LED vorm.

Men wist direct wat de bedoeling was.

Zeer correcte benadering vragen en direct antwoord, foto gestuurd duidelijk ondertussen de goede noodverlichting binnen. Super snel

Volledige assortiment en goede prijzen

Drie lampen gekocht coor de gemeeschappelijke ruimte van onze VvE. Er zijn veel aanbieders op Internet, maar de geboden info, het bestelgemak, deleveringssnelheid (!), maar bovenal de prijs maakten de keus makkelijk.

Juiste producten geleverd

Ruime keuze in lampen. Juiste lampen geleverd, goed verpakt.

Je word goed geholpen.

Bestellingen worden snel ontvangen ze hebben goede service, ze komen na wat er gezegd word en het word alles snel opgelost.

Service gericht

na 1 werkdag al antwoord op de vraag en voorstel

Perfecte service

Wij waren op zoek naar een vervangende kap voor een straatlantaarn. Deze bleek helaas uit de productie te zijn genomen maar Jeroen heeft er alles aan gedaan om een passende vervanging te zoeken. Daarom een perfecte service.

Snelle levering en aftershave advies snel en vakkundig.

Nette prijs en goede kwaliteit

Ik heb diverse keren gekleurde tl buizen besteld ,ben tevreden met het kopen bij Holland lamp

alles correct geleverd

bestelde snel en correct op tijd geleverd.

Levertijd vertraagd met een maand maar annuleren gaat niet.

6-11-2024 Lampje besteld, zou met enkele dagen leverbaar zijn. Na drie weken nog niet binnen, maar order annuleren gaat niet want speciaal voor mij bij hun leverancier besteld. Op 06-12-2024 bericht dat de lamp nog steeds niet binnen is. Annuleren gaat echt niet. Het is niet hun schuld dat de toeleverancier van de lampjes laat levert.

Goede kwaliteit en een snelle levering.

2 keer iets besteld en beide keren een snelle levering. Super tevreden.

prima leverancier

Servicegericht bedrif, staat altijd klaar om tot een oplossing te komen. goed prijs/kwaliteitverhouding, snel persoonlijk contact, snelle levering.

Probleemloos

Makkelijk

Goede winkel, goede service

Duidelijke uitleg op de website over diverse typen lampen en de eigenschappen, met name over de fittingen.

Snel geleverd voor een lage prijs

Mooie makelijker site waar je snel je spullen kan vinden door specifiek aan te klikken wat je wil en ik kon mijn armaturen nergens goedkoper vinden

Snelle bezorging van een uitstekende buitenlamp

prachtige buitenlamp ontvangen met vele keuzes tav verlichtingsinstellingen en ook nog eens voor een hele redelijke prijs

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard