Retour kosten

Jammer genoeg had ik een verkeerd hoesje besteld het moest er 1 voor de iPhone 11 zijn. Ik heb hem retour gestuurd en moest daar 7,45 voor betalen dus online bestellen doe ik niet meer

Prima service!

Had verkeerd besteld, 1 telefoontje en het werd direct aangepast ! Vlotte levering, goede kwalitei.

Na 2 dagen kapot

Oplader besteld en na 2 dagen kapot

Geweldige webshop voor alle Apple accessoires

Al vele malen Apple accessoires besteld bij iPhone-Cases.nl. Iedere keer was de prijs top, de levering snel, de producten van goede kwaliteit, en bij enkele problemen de klantenservice ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Mijn ervaring bij iPhone-Cases.nl is dus niks minder dan uitstekend!

Iphone 16 pro hoesje en gratis screenprotector

Zeer snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen ook met gratis screenprotector, AANRADER!! VOLGENDE KEER GA IK WEER HIER BESTELLEN!

Snelle levering en kreeg gratis screen protector erbij

Altijd goed

Bestel altijd SENA telefoon hoesjes. Ik vind ze heel prettig.

De beste case tot nu toe

Ik heb veel goedkope (Alixpres) gebruikt maar het was het toch niet. Nu deze case besteld. Super kwaliteit, prima fit en goede materialen

Prima snelle en accurate service goed product

Zeer plezierig leuke vent aan de lijn die mij goed hielp om mijn verkeerde keus te corrigeren petje af

Top product

Snelle levering met een prima actie voor een gratis schermsafer.

Prima service, ook snel en uitstekend geholpen na telefonisch (!) contact met een echt persoon

Topservice

Mooi hoesje

Mooi leren telefoonhoesje. Snelle levering.

Super service!

Ik had het verkeerde hoesje besteld. Heel makkelijk kunnen omruilen en fijn contact met hen. Aanrader!

Goede prijs en snelle en goede levering

Goede prijs en snelle en goede levering

Geen reactie

Snelle communicatie en fijne service!

Zeldzaam sympathiek

Gewoon correct in alle opzichten.

Mkeelijk en goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Makkelijke webshop met grote selectie snelle levering en goed bereikbaar als er vragen zijn

Supergoede service!

Na een klacht van mijn net aangeschafte hoesje stuurde ik een mail en ik kreeg vrij snel antwoord. Het hoesje wat ik besteld had was er niet meer maar ik kreeg zonder problemen mijn geld terug. Toen heb ik gelijk een nieuw hoesje besteld maar door mijn eigen fout bestelde ik de verkeerde. Ook deze mocht ik weer retour sturen. Inmiddels heb ik het juiste hoesje en ook die had ik 1 dag na de bestelling al in huis.

Een vlotte en goede levering .

Goed advies .

Service is prima maar kwaliteit hoesjes ver onder de maat

Heb 2 hoesjes voor iPhone 14 Pro en iPhone 16 pro gekocht, maar deze zijn niet geweldig. de wallets 2-1 zijn zeer slecht. de iPhones zijn er al verschillende keren spontaan uitgevallen. De mapjes sluiten ook niet goed aan. De service echter is erg goed en snel.

Enorme sortering en bij een belletje direct deskundig antwoord.

UAG Monarch Pro MagSafe Case voor iPhone 16 Pro gekocht. Is een zeer stevige "commando" uitvoering, ligt heerlijk in de hand. De glazen Screenprotector Edge to Edge is een absolute aanrader. Geen moeilijke hulpmiddelen om het glaasje te centreren, eventuele lucht laten zitten... verdwijnt na een paar dagen. Tip: Kontroleer de plaatsen waar je hem wilt opladen. In het schuifmapje van mijn Bmw auto past hij niet. Dus met kabeltje. Op mijn K1600 motor kon het klepje niet dicht. Klepje verwijderd en wordt nu correct opgeladen. Mijn tips zijn geen kritiek op de hoesjes, de nieuwe telefoons willen wel eens ietwat andere maten hebben.

Bevalt goed

Mooi hoesje en handig klepje om je pasjes in op te bergen!

Retourproces is niet klantvriendelijk

Bestelling kwam vlot en website is goed maar toen ik erachter kwam dat het iPhone hoesje niet de juiste is moest ik met pen een formulier invullen, daarop ook het alternatief invullen, mijn gekocht hoesje verpakken, frankeren (5 euro verzendkosten!) en dat allemaal op een bedrag van 20 euro. Het had allemaal veel vlotter en goedkoper gekund.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort