Goed geregeld

Perfect hoesje, kwaliteit voor je geld!

Volgende dag geleverd. Zodanig verpakt dat het door de brievenbus past

Mooi product snelle levering

Een leuk design met een bijzondere kleur en snel geleverd.

Helaas heb ik op mijn tweede melding geen enkele reactie gekregen

Nadat ik een retourformulier had ingevuld omdat ik een verkeerd exemplaar opgestuurd had gekregen, werd er direct een ander exemplaar opgestuurd. Prima! Echter: ook dit tweede exemplaar voldeed niet aan de verwachtingen. En omdat ik geen retourformulier meer had (of niet kon vinden) heb ik op de ontvangen mails gereageerd. Na enkele dagen (omdat er geen reactie kwam) heb ik ook een nieuwe mail naar de klantenservice gestuurd, maar ook daarop kwam tot op heden geen reactie. Jammer…

Goeie service goeie hoesjes! Zeker een aanrader

Zeer slecht chinees kwaliteit

Verzending was snel en goed verpakt. Alleen was de kwaliteit waardeloos. zat ook niet mooi om de telefoon heen. bij de camera's zat het ook niet helemaal mooi op maat.

Scam ofwa

Ik heb al eerder een hoesje besteld bij dit website. 2 keer zelfs, geleverd geen probleem. Ik had zelfs een speciaal coupon gekregen dat zei dat bij mijn volgende bestelling ik een gratis draadloze oplader erbij zou krijgen. Ik doe dat, ik bestel alles, factuur is naar mijn email gestuurd. Ik wacht nu al 1 week en niks. Ik probeer te contacteren, ik blijf horen “the number u tried to dial is not in use” Jammer dat dit website nu een scam website is

Prima webshop!!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en heel tevreden. Levering snel en de bestelde producten zijn van prima kwaliteit en passen goed. Een aanrader voor iedereen vindt ik de 360 graden hoesjes van Mobiq.

Snelle actie

Ik heb het verkeerde artikel gekregen. Na een telefoontje had ik de volgende dag het juiste telefoon hoesje binnen. De verkeerde mag ik houden, helaas heb ik hier niets aan

Product en service dik in orde

mooi dun hoesje zoals omschreven. Levertijd etc. was prima.

Case past perfect.

Super service!

Snelle service en reactie bij vraag! Denken met je mee.

Super service

Door een foute voorraad kon het bestelde product niet geleverd worden. Hier contact over gehad. Ze hebben het meer dan redelijk opgelost. Echt laten zien dat een klant waarde heeft en dat ze werken aan klanttevredenheid. Ik schrijf niet snel recensies, maar hiervoor maak ik een uitzondering.

Prima iPhone hoesje

Prima hoesje mooi met magneet om alleen de telefoon in de klem van de auto te zetten

Hoesje sluit niet mooi

Hoesje sluit niet mooi om m’n iPhone 13 mini heen, wat stoort en minder mooi is, voor het geld had dat wel gemoeten

Supersnel geleverd. Goed product

Er werd snel geleverd. Product ziet er mooi uit en is niet duur!

snel verlopen

snel en duidelijk

Prima hoesje

Prima keus en goede levering

Had een nieuw hoesje voor mijn ipad nodig, hier hadden ze er een waarbij het pennetje ook beter beschermd is. Beter dan de huidige apple hoezen en stukken voordeliger dus als ie eerder slijt dan is er nog budget over voor een nieuwe. De volgende dag lag ie al in de bus

iPhone-Cases levert van Mujjo een mooie leren iPhone hoesjes

Mujjo iPhone hoesjes van leer is een mooi product. De levering door iPhone-Cases is correct.

Super aanbieding

Zocht een bepaald hoesje wat overal €54,- kost maar in de aanbieding bij iPhone cases voor €19,95 inclusief verzenden, heel blij met deze aanbieding en had het snel binnen. Top

Mooie, handzame case voor een betaalbare prijs.

De tekst boven zegt voldoende.

prima Hoesje

prima Hoesje

Top geregeld!

Makkelijk bestellen, snelle levering!

Goede kwaliteit.

De case is van goede kwaliteit en pasvorm. De site is duidelijk en de levering snel en correct.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort