Prima online winkel!

Goede prijzen en snelle levering.

Goede keus en snel gekeverd

Hoesje past perfect

Mijn bestelling niet ontvangen

Hallo Had 2 Apple Watch cases besteld maar niet ontvangen…misschien dat jullie er even naast kunnen kijken ( heb ik al eerder gemeld ) Hans Peijen Markt32 5492AB Sint Oedenrode

Mooie degelijke case

Case is degelijk. Zit strak om de iPhone. Magsafe laden gaat prima. Case van iphone afhalen gaat moeilijker.

Snelle correcte levering!

De volgende morgen in huis! En de UAG hoes voor de iPad is top

Case was goed, extra screen protector niet meegeleverd.

De beloofde screen protector was niet meegeleverd.

Grote keuze en snelle levering.

Altijd genoeg keuzes zelfs voor oudere telefoon modellen en zeer snelle levering.

Goed hoesje en netjes op tijd geleverd.

Het hoesje is net zo degenlijk als die iPhone 8 hoes van ze en ook nog een bescherm venstertje gehad bij deze levering. Deze kwam als brief post door de brievenbus zoals afgesproken.

Levert binnen 24 uur goede producten voor concurrerende prijs

Mooie UAG hoesje voor iPhone 13 Scherpe prijs Snelle levering Gratis screenprotector Geen verzendkosten actie

Prettig telefonisch contact levering niet juist

Moet nog worden afgehandeld, juiste levering en financieel. Aardige mensen aan de telefoon.

Snelle levering en prima hoesje

Doet wat ze vermelden

Binnen redelijke tijd is alles correct geleverd en geregeld

Prima, op tijd geleverd en met een extraatje

Prima, op tijd geleverd en met een extraatje.

Snel bezorgd, goeie case, wel prijzig

Heb voor de tweede keer een otterbox case gekocht. Vorige was na drie jaar nog oang niet versleten. Snelle leverantie. Eur 45 is wel een stevige prijs.

Het juiste gekregen wat ik bestelde,snel geleverd,super tevreden!

Keurige snelle levering

Hoesje met gratis schermbeveiliging. Helaas was deze laatste gesneuveld tijdens het vervoer. Na een mailtje was de nieuwe alweer onderweg dus top service!

Niet geleverd gekregen wat ik besteld heb

Mijn hoesje was voor een ander model en niet doorzichtig zoals besteld. Ik heb m gisteren teruggestuurd, dus als het netjes wordt opgelost, dan zal mijn oordeel ongetwijfeld beter zijn.

Snelle levering, top hoesje

Snelle levering, top hoesje

Mooie site goed ontvangen

Alles goed en overzichtelijk en in huis zoals beloofd

Helemaal goed.

Mooie case, snelle levering.

Snel geleverd, goeie prijs

Toch mijn iphone maar in een otterbox gestopt en ja echt; is betere kwaliteit. Dat voel je al bij het instoppen en past perfect. Mijn telefoon springt wel een paar keer per dag dus een goede valbescherming is geen overbodige luxe.

Fantastisch voor deze prijs

Fantastisch voor deze prijs

bij de bestelling geen goede ervaring; goede ervaringen met after-sales

in de bevestiging na het plaatsen van de bestelling werd er door het systeem een andere, dan de door mij gekozen, kleur vermeld. nadat ik dit had gemeld werd ik gebeld met de melding dat de gekozen kleur niet voorradig was, vandaar dat er een ander kleur werd gekozen. jammer dat je als klant zelf in de gaten moet houden dat de juiste kleur wordt bevestigd. het is handiger als het systeem bij een bestelling zelf signaleert als er een kleur niet op voorraad is ipv. dan maar zelf een andere kleur te bevestigen.

Goed geregeld

Na de bestelling geplaatst te hebben is alles gegaan zoals beloofd, perfect dus!

Prima wat jullie werk betreft

Post heeft de bestellen na 6 dagen geleverd Weet niet of de de eerste levering was of de tweede. Want een dag na mijn telf contact Is er een tweede gestuurd weet nu niet wat er bij mij binnen is maar het is door jullie goed opgepakt. Zodra er nog een tweede geleverd wordt stuur ik deze terug Gr Jos

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort