Op tijd geleverd en de juiste kwaliteit

Geen antwoord van klantenservice

Verkeerd product besteld maar geen antwoord van klantenservice

Mail niet gereageerd, en nog steeds niet ontvangen!

Was 16 januari hoesje van iPhone 12 bestellen, deze bleek iets misgaat. ik kreeg mail, ze vroeg aan mij of juiste iPhone 12 pro max hoesje besteld? Nee, ik had bestel dat hoesje van iPhone 12. Maar tot heb nu geen gehoord van hun reactie. ik ben echt teleurgesteld.

Perfect levering

Ja voor die prijs een iphone Case inclusief verzendkosten is ongelooflijk, en de iphone case was tot mijn verrassing ook nog van een sublieme kwaliteit. Ben er zeer content mee!

Goed product voor een goede prijs

Telefoonhoesje en screenprotector gekocht. Snel geleverd en product kealiteit is goed. Zou zeker weer eens kopen als dat nodig is.

my order

Its been 2 weeks and I have yet to receive my order. The costumer service was accomodating but the site said it doesn’t take long to for the order to arrive. I wish for compensation about my order.

Super service

Hoesje wat ik gekocht had voldeed niet aan mijn verwachting en kon het retour sturen en kreeg mijn geld terug top! Heb al eerder hier gekocht en was altijd goede prijs kwaliteit en snelle keurige verzending

Goed en goedkoop. Wat wil je nog meer ?

Op zoek naar een degelijk beschermende case voor de nieuwe Iphone. Uitgekomen bij iPhone-cases.nl. Ze bieden een ruim en divers aanbod. Zowel in de hoesjes als in de prijzen. Ik was op zoek naar een Lifeproof Fre case. Die hadden ze op voorraad en aan een zeer scherpe prijs. Donderdag besteld en maandag geleverd. Inclusief een gratis screenprotector. Wat wil je nog meer ?

Gewoon goed

Goede site en snelle levering

Vlug ontvangen

Valt tegen

De ingebouwde rubberen drukknoppen zaten los. De backcover en schild zijn middels magneetjes met elkaar verbonden. Wanneer het uit je handen valt, liggen de delen los van elkaar en is er dus geen echte bescherming.

zeer behulpzaam

Toen ik een bestelling plaatste, viel het Iphone-cases op dat ik een hoesje bestelde voor een ander model dan voor de screenprotector. In plaats van mijn bestelling te verwerken, ontving ik een mailtje met de vraag of ik misschien een foutje had gemaakt. Dat was zo, dus ze hebben mijn fout gecorrigeerd en mij heel snel de juiste spullen toegezonden.

Goede klantenservice

Ik heb een iPad hoes via deze website besteld en heb de foute kleur ontvangen. Ik heb hiervoor contact opgenomen met het bedrijf. Na een lange tijd wachten heb ik toch nog wel een response ontvangen en een nieuwe hoes in de juiste kleur.

Perfect afgehandeld

Afgehandeld zoals op de website aangegeven

Iphone 13 case gekocht en die laat geen draad loos opladen toe

Kortom, een mooi hoesje maar niet van deze tijd , eigenlijk geen ster, maar de website laat dat niet toe

SUPER GOED

Super goed er kwam wel een ding beschadigd aan maar de spullen waren goed en kwamen super snel aan

Geweldige service

Mijn bestelling is niet aangekomen. Lederwerken pakte dit direct op en heeft de bestelling nogmaals verstuurd. Super opgelost!!

Niet optimaal wat betreft product

Niet erg geweldig want mijn flexibel hoes past niet perfect

Stoer, stevig en elegant en ergonomisch

Voldoet aan de eisen voor buiten fotografie . De stippeltjes aan de zijkanten geven aan dat daar hier de telefoon vasthoud in het donker, zodat de volume knopjes en aan.uit knopjes per ongeluk aan te komen. Reuze tevreden met de aankoop samen met scherm protector.

Bijzonder goede service. Twee hoesjes verkeerd besteld en in no time omgeruild perfecte service

Goed hoesje, maar geleverd in verkeerde kleur!

Ik heb mijn bestelde hoesje op tijd ontvangen. Echter niet in de kleur bruin, zoals gekocht, maar in de kleur zwart! Aangezien ik mijn telefoon niet onbeschermd wil gebruiken, heb ik toch maar het zwarte hoes gaan gebruiken.

Prachtige hoes

Helemaal tevreden mooie hoes en goede service!

Snelle levering!!

Snelle levering top kwaliteit

Middags besteld, volgende dag geleverd! Kwaliteit zoals omschreven op de site. Top!

gewoon zoals het moet zijn: perfect

100% voldoening

Uraniumweg 37