Goede service!

Pech gehad met een artikel en prima opgelost. Klantvriendelijk en snel.

Mooie case voor mijn iPhone

Snelle en goede levering. Case zit en past perfect. Hoge kwaliteit leder. Ben er blij mee.!

Duidelijke website, groot assortiment, makkelijke bestel en betaal procedure en snelle levering.

Alles perfect

Snelle levering Goed product Scherpe prijs

Nog steeds niet ontvangen!

Gehoopt op levering voor 7 januari. Daar het als nieuwjaarsgeschenk diende, was het een grote teleurstelling .dat het pakje nog steeds niet werd geleverd

Goed product, snelle levering, goede prijs

Mooi hoesje, goedkoper dan op andere plekken, snelle levering en goed verpakt.

Snel en correct

Toen ik een nieuwe telefoon kocht wilde ik uiteraard ook een nieuw beschermhoesje, en ik ben prima geslaagd bij iphone-cases. Het werd meteen de dag erna afgeleverd, keurig netjes verpakt en de nieuwe telefoon kon dus meteen veilig in gebruik genomen worden met hoesje en glas beschermer

Niet best

De screenprotector die ik had besteld was al kapot bij levering. Hierna gemaild met iPhone-cases.nl voor een oplossing maar die reageren niet.

Gewoon goed zoals het hoort.

Had ik eerst een mooie Nomad case uitgezocht, snel ontvangen, blijkt deze net niet zo'n magnetisch lipje te hebben om het hoesje dicht te houden. Tja, Had ik kunnen weten. Niet getreurd.... case geretourneerd met een kleine notitie erbij. Meteen een andere handgemaakte lederen gevraagd. Was ook nog goedkoper. Ook deze was snel opgestuurd en het verschil in prijs keurig op de rekening terug gestort. Tja, Gewoon goed zoals het hoort.. Top

Inderdaad uitstekend

Zeer tevreden over de hulp van de klantenservice. Geholpen om snel mijn product in huis te krijgen .

Alles is geleverd zoals het hoort, zeer snel en met een goede, reactieve klantenservice.

Snel, vriendelijk

Verkeerde hoesje gekregen, na contact volgende dag kosteloos een nieuwe in huis!

Snelle en correcte levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en levering van de bestelling. Top!!!

Klantgerichte opstelling

Bestelde artikel werd snel geleverd. Bleek helaas niet aan de verwachtingen te voldoen. Na telefonisch overleg artikel geretourneerd. Geld snel teruggestort.

Bij het bestellen was er iets fout gegaan door mezelf ,Toen ik belde werd er niet moeilijk gedaan en de volgende dag was het opgelost super .Ik kan uit eigen ervaring zeggen gewoon bestellen

Snelle levering, prima service!

De bestelde producten werden snel geleverd. Helaas was per abuis een verkeerd hoesje geleverd, wat na een telefoontje snel werd opgelost en ik een dag later het goede hoesje in de bus had.

Mooi sterk hoesje

Super geholpen. Ook telefonisch voor advies! Super bedankt!!

snelle bevestiging en levertijd

na bestelling ontving ik per omgaande een bevestiging met een snelle doorlooptijd.

Zeer tevreden met snelle levering

Heel goede kwaliteit het enige dat ik op aan te merksem was dat er iets plakte op mijn hoesje maar met water is het erafgegaan ook snelle levering

Goed product! Snelle levering

Duurde even voordat ik een review schreef, maar nu ervaring met de iphone case. Zeer goede kwaliteit en en beschermd je telefoon goed! Al een paar keer laten vallen ;-(. Snelle levering en goede prijs.

Prima en snel

Snelle levering en telefoon cover is mooi.

Professioneel en kwaliteit

Goede afhandeling van order en retour.

Mijn hoesje was volgens de post snel geleverd maar niet in mijn brievenbus gevonden. Na navraag bij huisgenoten toch maar gebeld dat ik het niet had ontvangen. Een dag later had ik mijn nieuwe hoesje als nog. Echt top ben ook blij met het hoesje zelf snelle levering en service

10/10

Uraniumweg 37