Snel

Snel geleverd niets op aan te merken

Prima en snelle levering.

Had al eerder voor mijn echtgenote een iphone SENA casebook gekocht. Niet goedkoop maar wel kwaliteit. Dus ook nu voor mezelf hetzelfde casebook gekocht na de aanschaf van de tweede iphone 12 mini. We Zijn er beide blij mee.

Duidelijke website, snelle levering, een kwalitatief mooi produkt, ik ben meer dan tevreden!

Snel en correct

Gemakkelijk te bestellen, makkelijke betaling en snelle levering.

Servicegericht

Het hoesje dat ik besteld had was niet wat er geleverd werd. Telefonisch contact gehad en retourinformatie ontvangen. Bij het retour sturen ging het mis en was er geen kenmerk meegestuurd, waardoor de retourzending niet kon worden gematcht met de terug te storten betaling. Gelukkig een foto van het pakket gemaakt en via mail gestuurd. Hierdoor kwam het pakket toch weer boven water en is het geld netjes teruggestort. Super speurwerk!

Fijn product

Is een fijne tablet hoes

Ik voel me gewaardeerd

Recent had ik een Iphone hoesje besteld, maar helaas kreeg ik een andere versie thuis gestuurd. Hier kon het bedrijf niks aan doen, want het was een fout van de leverancier. Het was zeer spijtig, want ik had er graag naar uitgekeken. Echter heeft Gijs zijn best gedaan en contact met de leverancier opgenomen voor verdere informatie. Ik kreeg twee gratis vezeldoekjes en nog eens een screenbeschermer om de pijn te verzachten! Ik vind dit echt een top bedrijf! Ze zijn vriendelijk, meegaand, vrijgevig en geven om hun klanten. Dit zijn de soort bedrijven die het verdienen om te groeien en bloeien en de sterkere zullen als een rots door de storm heen komen. Helaas is dat tegenwoordig niet te zeggen van alle bedrijven, waar het enkel om geld gaat. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

correcte service en een goede opvolging bij vragen

bestelling vlot geplaatst, levering via gewone post wat tot gevold had dat er geen opvolging van het pakket mogeljk was.

Goede producten en levering.

De ipadcover is een mooi product, goed afgewerkt en handig in gebruik.

Erg snel en goede communicatie !

goede prijs en produkt naar verwachting

Goedkoop een prima screenprtector. Voordeel is dat deze niet edge to edge is , waardoor hij ook prima samengaat met de otterbox voor mijn Iphone 2020 SE

Uitstekende kwaliteit

Goede service screen protector was kapot bij levering 2 dagen later een nieuwe !

ervaring is goed

vlot, je krijgt wat je besteld hebt

Snelle levering van de bestelling

Overzichtelijke Website met snelle levering

Ze hadden mij 2 hoesjes gestuurd terwijl ik er maar een had besteld dus er was iets fout gegaan maar ondanks alles is het toch goed gekomen ze hebben netjes mijn bedrag wat ik teveel had betaald teruggestort alles was perfect geregeld toppie hoor

Goede case, stevig en mooi

Prima case, stevig en goede kwaliteit.

Groot assortiment - goede klantendienst

Levering in België is niet de volgende dag, dat mag erbij staan op de website. Maar contact opgenomen met de klantendienst en daar goed geholpen!!

snel geleverde en goede kwaliteit

Product voldoet aan de gegeven omschrijving en is snel geleverd zoals aangegeven op de site.

Top geregeld

Goed geholpen na verkeerde levering

Weer helemaal perfect

Gamakkelijk bestellen en prompt afgeleverd.

Top geleverd. Dank!

snelle service. Top!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Keuze gemaakt, besteld en zeer snel geleverd. Geen op- of aanmerkingen.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort