Ik ben tevreden.

Positieve ervaring t.a.v. verzending en product.

De ene dag besteld, de andere dag de juiste bestelling in huis.

De Dbramante1928 New York is een prima IPhone hoes en de gratis glass screenprotector kwam goed van pas.

slechte kwaliteit!

ik heb het hoesje 1 dag gebruikt en de volgende dag was het hoesje kapot

Snel en gemakkelijk

Snel geleverd, duidelijke site

Hoesje sluit niet goed aan

Eerste levering was verkeerde maat hoesje, snel juiste hoesje ontvangen. Juiste hoesje sluit aan de onderkant niet volledig aan waardoor de telefoon er los in zit.

Prima site!!

Mooi assortiment, eenvoudige bestelprocedure en een snelle levering! bovendien blij met de nieuwe iPhone cover.

prima !

Prima en snelle levering, niets op aan te merken.

Prima snel geleverd Blij mee

Zeer goede ervaring

Vía overzichtelijke website snel en eenvoudig besteld. Super snelle levering, goed verzorgd.

Scherm plakt niet goed en kwam al direct los

Ik heb de ganse procedure gevolgd, inclusief het hulpstuk, maar het scherm kwam al na één dag in de rechterbovenhoek wat los en dat is kort daarop nog wat verergerd. Het kwam tot ca; 3 cm los en dat is nog altijd zo. Ik had toch verwacht dat het overal een gelijke hechting zou kennen.

Vlotte levering

Goede keuze kunnen maken en ziet er prima ui

Gewoon top

Vriendelijke medewerkers, die goed meedachten.

Zeer tevreden.

Snel geleverd, goeie waren!

Tja, wat kan ik zeggen? iPhone 5S/SE cases worden zeldzaam, maar hier hebben ze nog een redelijk assortiment. Waren we heel blij mee! De spullen zelf zijn ook heel goed, heb nu een transparante case, was bijna vergeten hoe mooi zo'n iPhone kan zijn. Van harte aanbevolen!

Uiteindelijk snel en zeer correct opgelost.

Had het verkeerde hoesje besteld. Na een telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker (Joep) en na het opvolgen van zijn aanwijzingen kreeg ik alsnog binnen 2 dagen het beoogde hoesje en 2 dagen later het aankoopbedrag van het eerste hoesje terug op mijn rekening. Maw mijn volgende hoesje bestel ik absoluut weer bij jullie. Ga zo door met jullie service.

iPhone hoesje besteld het is snel bezorgd. Goede kwaliteit. Krijg nog €4,- terug en de man heb beloofd dat hij terug zou storten.

perfect

prima service, snel, to the point : alles Ok

Er wordt in oplossingen gedacht en er wordt snel geschakeld. Ook voor garantie/service daar wordt niet om heen gedraaid maar net zo snel geschakeld als wanneer je iets nieuws besteld. Top

goede kwaliteit maar pass niet helemaal

Dit telefoonhoesje heeft een goede kwaliteit maar pass niet helemaal

Xxxxc

Cxxxx

Mooie phonecase

Mooi phonecase en snelle levering

Goede en snelle service

Groot assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.

Mwha

Valt tegen, puur wat ik heb gekregen en wat de prijs was, €39 was hier echt veel te veel voor ;-;

Exclente service ! Super goeie support

Exclente service ! Super goeie support