Beveel niet aan

Ik kreeg een hoesje dat niet goed was. Ik kreeg de telefoon er niet in. Was ook niet tevreden over de kwaliteit. Gaf aan dat ik geld terug wilde ontvangen en daar werd dus niet klantvriendelijk op gereageerd. Er werd aangeven dat ik dus de telefoon moest retouren en dan was het niet zeker of ik mijn geld terug zou krijgen. Dus dan ben ik straks geld voor hoesje kwijt en verzendkosten.

Toppie

Snel en correct

Netjes en vrij snel mijn hoesje en screenprotector binnen

Goed product, snel geleverd

Ruime keuze en tevreden.

Voor herhaling vatbaar.

Vlugge levering, en een uitstekende kwaliteit van de geleverde iPhone 12 hoesjes.

Prima produkt en snel geleverd

Goede prijs en prima levering

Bugatti is wat de naam is: Hoogste kwaliteit

Al mijn tweede iPhone case van Bugatti; eerste was voor mijn oude iPhone 7 en ik was direct verkocht op de kwaliteit! Het leer barst niet (als die in plastiek gemaakte) Het leer veroudert met grace & stijl Je hebt de telefoon veilig in je hand; geen gladde case die zomaar uit je hand glijdt. En, die is stijlvol! Elke cent waard! Nooit een andere case!

perfect product maar leveringstermijn klopt niet

bij de bestelling stond dat het de volgende dag zou geleverd worden maar de levering duurde 6 dagen. product was wel perfect in orde.

Tevreden!

Tevreden

Slecht. Ik ben mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Slecht. Ik ben mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Produkt zoals beschreven en snelle levering!

Gewoon top

Er werd iets fout geleverd even gebelt en volgende dag juiste artikel binnen gewoon top

Heel goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb al vaker telefoonhoesjes gekocht bij iPhone-Cases.nl en zoek niet naar andere leveranciers omdat ik tot nu toe tevreden ben over de snelheid van levering en de kwaliteit van de producten. De foto's op de website geven een goed beeld van het product, dus je komt niet voor verrassingen te staan.

Vlotte bestelling,makkelijke betaling,snelle levering !

Vlotte bestelling,makkelijke betaling,snelle levering en ook nog topmateriaal. De GSM-houder is super makkelijk in gebruik en zit veel steviger vast dan degene die je tussen de ventilatieroostertjes moet steken,ook de GSM zelf zit stevig vast,terwijl je de houder toch kan draaien in welke houding je wil. Super aankoop !

Altijd heel punctueel

Ze doen wat ze afspreken. Keurig op tijd

Geweldige service

Super kwaliteit producten en geweldige service

Wat onhandig

Het is een mooie cover maar wat onhandiger dan de cover die ik heb. Die zitbeen steviger in en dat is bij deze niet het geval.

Hele goede klantenservice

Klein probleempje al snel opgelost. Snelle reactie.

Prachtig

Mooie iphone case, degelijk en ook nog eens een snelle levering.

Slechte aankoop

Apple mag save oplader werkt niet op de iPhone als ik de iPhone case om de iPhone laat zitten...moet nu dus elke keer de iPhone case er af halen. Het scherm licht wel op als je de iPhone op de oplader dus je denkt dat hij oplaadt maar dat is niet het geval. Prut.

Snel klantvriendelijk

Verkeerde hoes besteld en perfect geholpen.

Regelmatig een hoesje besteld, altijd snel geleverd en zoals verwacht. Goede service.

TOP!!!

Snel geleverd... niks op aan te merken!

Glas telefoon breekt na verwijderen hoesje

Hoesje gekocht voor de IPhone XS Max voor mijn zoon als bescherming tegen breken van het glas. Toen hij het hoesje wilde losmaken van zijn tel zat dat zo stevig dat het glas brak van de achterkant van de telefoon..... duur hoesje zo!

Super case

Mooi materiaal goede kleur en zeer functioneel

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort