Medewerkers denken goed mee

Na het retoursturen van mijn product kwam ik erachter dat er nog een pasje van mij in het product zat. Na e-mail contact kreeg ik snel reactie via de mail en via de telefoon. Gelukkig kreeg ik twee dagen later mij pasje terug. Ik ben erg tevreden en blij dat zij de moeite hebben genomen om het pasje te zoeken.

Mijn dochter vind ze top

Netjes en snel geleverd! Goede kwaliteit en mooi Otterbox hoesje Top ga zo door IPhone cases.

Bestelling top product minder

Bestellen super snel geleverd dag voor kerst besteld! Prijs was te mooi om waar te zijn, telefoonhoes niet naar wens. Knoppen zo stug dat je ze niet kunt indrukken

Heel goed!

Snelle verzending snelle afhandeling

Klantvriendelijk

Goede en zorgvuldige service

Goede dienst na verkoop

Goede afhandeling van een te retourneren bestelling.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Te laat + niet wat we verwachtte

Wij hebben langer moeten wachten op de levering (+/- 1 maand ) Hadden al een mail gestuurd met de vraag of we het hoesje konden terug sturen Maar hoe ? Wij zijn nog niet gewoon met online aan te kopen vandaar ☺️ Gelieve ons hierbij alsnog te helpen aub

Perecte service

Ik had een hoesje voor de iphone12 besteld, maar deze was niet die ik bedoelde. Dezelfde dag kreeg ik netjes een antwoord om deze terug te sturen. Via de mail heb ik hele goede adviezen gekregen. Perfect advies..nu heb im het goeie hoesje

Snelle levering, veel keus, prima service en professioneel

Prima service , keurig verpakt en bezorgd

Iets anders binnengekregen dan besteld

Ander product ontvangen dan besteld wat ook nog eens na 3x gebruiken kapot lijkt

Duidelijke website

Product is zoals ja van UAG verwacht. Alleen de gratis screen protector is een screen protector die ik nooit op een iPhone 12 / pro zal plaatsen, daar hoor je een 3D/4D screenprotector op te plaatsen.

Snel en goed

Hoesje is minimaal waardoor het ontwerp goed blijft. Past perfect. Heel blij mee.

Goeie service, goeie aftersales

Bestelling op tijd geleverd, goed opgelost toen er iets kapot was (tijdens verzending kapot gegaan)

Goed en snel

Ondanks de kerstdrukte snel geleverd en goed product

Top artikel!

Uitvoering leder en mooi afgewerkt.

Snelle levering ondanks de drukte

Duidelijke site, makkelijk bestelling plaatsen Mooi kwaliteit hoesje, mijn man heeft er veel plezier van.

Levering conform afspraak

Overzichtelijke website en snelle levering.

Top product en vlugge vriendelijke feedback

Goeie kwaliteit en vriendelijke info en hulp

Snel geholpen Telefoon is als nieuw

service is ok

service is ok

Snelle levering en uitstekende service

Bij mijn bestelling ontving ik een gratis screenprotector. Deze had echter een oneffenheid, waarop ik contact heb opgenomen. Ik ben uiterst vriendelijk geholpen en heb zeer snel een nieuwe screenprotector ontvangen.

Tevreden over levering

Ben tevreden over de levering van het hoesje maar deze was helaas niet passend op mijn telefoon en daarom teruggestuurd. Nu wacht ik nog op terugbetaling...

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort