Perfecte service bij bestellen en later bij verkeerde montage

Ik kocht een nieuwe Iphone 11 en wist niet welk hoesje ik zou nemen, gebeld en goed advies gekregen. Levering binnen 1 dag, en hoesje blijkt precies te zijn wat ik zoek. Kreeg er een gratis schermprotector bij, die ik helaas niet goed monteerde, een paar mm te hoog. Ik was benieuwd of ik die er weer af kon krijgen zonder achterlating lijmresten. Dus even gebeld, verwijderen is geen probleem, maar weer monteren kan niet. Ik had al besloten dan maar weer een nieuwe te bestellen, maar kreeg het aanbod er gratis eentje thuis bezorgd te krijgen! Top service, bedankt! Een bedrijf waar je graag terug komt.

in orde

volgens verwachting

Zeer correcte levering

Mooi product, heel blij mee! Goede opvolging van de bestelling. Ik kreeg een mailtje omdat ik een hoesje en een screen protector voor 2 verschillende modellen iPhone bestelde. Men wou zeker zijn dat dat mijn bedoeling was of dat ik me misschien vergiste. Na die mail en mijn bevestiging had ik mijn bestelling na enkele dagen. Dus: correcte en persoonlijke service!

Goede service en mooi product

Vriendelijk en super geholpen

Had een verkeerd hoesje maar kon zonder problemen omruilen.

Gggg

Tttt

Goede service en snel geleverd

Heel tevreden!

Kwaliteit nummer 1

Dat is echt mooi hoesje ik raad aan iedereen

Goed en juist

Goed en juist

Fout model geleverd, retourkosten voor klant!

We hadden een hoesje voor iPhone 12 mini besteld en kregen een hoesje voor iPhone 11 geleverd. Bij de retournering het verzoek gedaan het juiste product te leveren en de gemaakte kosten te vergoeden. Helaas zonder resultaat,

Netjes en snel geleverd.

Mooie case met klein probleempje

De bezorging was uitstekend. Case ook, maar helaas kan ik het knopje om de i-phone 12 aan te zetten niet gemakkelijk bedienen. Zit iets te diep in de opening van de case

De kleur van het hoesje viel wat tegen. Retourzending is netjes en snel afgehandeld. Direct daarna nieuwe bestelling geplaatst. Ook prima gegaan.

prima afhandeling en levering, product valt wat tegen.

Bestellen en en leveren was prima, maar het telefoonhoesje kan met moeite 3 pasjes kwijt (dit stond wel in de omschrijving..). Ze zitten heel strak, je krijgt ze er bijna niet uit en het klepje gaat bijna niet dicht, beter te vermelden dat je er twee pasjes in kwijt kan, dan heb je de teleurstelling niet.

Ik heb de case nog altijd niet ontvangen

Ik heb mijn case nog niet ontvangen na 2 weken

Super tevreden!

Hoesje besteld waarvan de maat niet klopte, viel een beetje tegen. Heb het bedrijf gebeld waar ik super goed geholpen werd ! Er werd een gratis retour label aan gemaakt en het goede hoesje werd opgestuurd, volgende dag had ik het nieuwe hoesje al binnen! Het zijn goede hoesjes!

Zeer goed telefonische ondersteuning en geweldige service

Snel een gratis vervangen van producten en telefonische ondersteuning bij het werken met het product. Werd zeer vriendelijk en geduldig geholpen de 2 medewerkers. Kan deze firma ten zeerste aanbevelen.

Goede respons

Helaas was de cases voor de iphone 12 niet op voorraad (fabrikant moest deze nog maken) kreeg een tijdelijk alternatief aangeboden, en werd goed op de hoogte gehouden over de lever datum.

snelle service

snelle en goede service en levering

Slecht hoesje helaas

Ik ben erg teleurgesteld in het hoesje voor mijn iPhone 12 plus. Aan de rechterkant zit ruimte en past hij niet goed. Erg spijtig dat ik dit hoesje heb besteld.

Zeer goed after sales service

Ik moest in eerste instantie (vermoedelijk door de kerstdrukte) vrij lang wachten op mijn bestelling. Toen ik mijn bestelling uiteindelijk ontving bleek het hoesje zwart in plaats van het bestelde bruine hoesje. Na telefonisch contact - met Gijs volgens mij - werd het onmiddellijk en goed geregeld. Het hoesje wat ik besteld had werd direct toegestuurd alsmede een envelop met een retourlabel erop. Supergoede service en erg blij mee!

ik wacht teruggave af

Mijn bestelling is goed aangekomen. Het Iphone hoesje was echter te groot voor mijn Iphone waardoor ik het vorige week afgaf op het postkantoor om weer naar u te versturen en teruggave van mijn geld te vragen. Ik ben op antwoord aan het wachten. Ik hoop dat dit vlot verloopt en dan zal ik uw zaak zeker aanraden bij familie en kennissen. Anders uiteraard niet.

Product na kleine 3 weken nog niet ontvangen.

Zie hierboven.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort