Mooi product

Goede services en snellen bezorging

Ik heb hem op me iPhone 14 pro Max geplaatst maar gaat niet samen met de de stof en waterdichten hoes Dan komen er luchtbellen in de hoeken van de screen protector

Het juiste hoesje besteld en snel ontvangen! Ben dus een zeer tevreden klant

Geweldige service!

Mijn nieuwe iPhone hoes bleek niet helemaal aan mijn verwachtingen te voldoen en na teruggestuurd te hebben bijna in één adem mijn geld terug! Fantastisch! Het hoesje was overigens van prima kwaliteit en uitvoering, alleen niet voor mijn doel geschikt.

prima transactie.

zoals een aankoop hoort te zijn.

zeer goed, alles op tijd

zeer tevreden

De beschrijving kwam overeen met de geleverde ipadcase.

In één woord; geweldig.

Een fijne, degelijke hoes en een prima service.

Prima hoesje en goede correcte levering

Prima hoesje, voldoet aan de wensen, Mooi op tijd geleverd Een aanrader dus!

geenprobleem met bestelling en vlot geleverd

Ruime keuze, mooie producten

Ruime keuze aan mooie producten, die keurig per iPhone-soort zijn te selecteren. Goed verpakt, netjes en snel verzonden.

Perfecte service

Voordelig hoesje besteld, maar paste niet lekker. Na kort en vriendelijk contact vervangend hoesje nagestuurd gekregen en deze past zoals het hoort.

Mooie case snel geleverd

Uitstekend en snel geleverd

Behoeft geen verdere uitleg

top

retour zending top geregeld en het juiste ontvangen.

Terugbetaling te laat

Pakketje direct teruggestuurd. Op woensdag bericht dat terugbetaling plaats zou vinden. Op maandag herinnerd. Op dinsdag nog niet ontvangen.

Goede service en makkelijk bereikbaar.

Snel en accuraat.

Veel keuze, duidelijke website en snelle levering.

Besteld, keurig en op tijd geleverd!

Cases besteld voor de iphone en ipad, makkelijk te vinden en te bestellen, volgens afspraak binnen 2 dagen geleverd! Keurig

Top levering en product

Mn hoesje was super snel geleverd en echt ideaal. Ik heb veel ruimte voor mn pasjes en het is zo ontworpen dat er ook een standaard in zit waardoor ik makkelijk series kan kijken. Top bedrijf en zeker een aanrader!!

Prima bezorging

Ik heb nog een iPhone XR, maar weet niet of ik iPhone onder water kan gebruiken bij snorkelen. Lees wel dat het bij iPhone 14 kan. Maar de service is prima en niks op aan te merken.

Slechte klantenservice

November 2022 heb ik hier een waterdicht hoesje gekocht. Op vakantie merkte ik dat het hoesje toch zo waterdicht niet was. Contact opgenomen met het bedrijf die hier vervolgens heel skeptics over deden en kreeg niet het gevoel dat zij mij geloofde en het serieus namen. Helaas is het pakketje vervolgens kwijt geraakt door het postbedrijf. Dit valt onder mijn verantwoording en dus wil iphone-cases.nl hier verder niks meer mee doen en krijg ik dus ook geen vergoeding voor een overigens kapot hoesje.

Prima prijs, gratis screenprotector gekregen!

Zoals de titel al zegt: snelle verzending, goed product en leuke gratis extratje erbij gekregen. Ik ben vanaf nu een vaste klant.

Snel en goed product

Bestellen gaat simpel en snel de levering was er binnen 1 dag. Het product was precies zoals omschreven en de kwaliteit is top.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort