Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Denken met je mee wat mogelijk is binnen jouw budget. Helpen een opstelling te maken voor de speeltoestellen (veiligheid afstanden). De service stopt niet als de factuur betaald is. Onderdelen zijn na te bestellen.

-Neem ook een enkel speeltoestel in de show tuin uit het top segment om te kunnen laten zien. (almikunst)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke materialen

betere communicatie als materialen kapot zijn en vernieuwd moeten worden. als de kapotte materialen opgestuurd zijn dan sneller bezorgen van nieuwe spullen

Pluspunten

Goede service, snelle reactie, vriendelijk

Pluspunten

Goede leveringsservice .

Pluspunten

uitgebreid assortiment, op afspraak dus je weet zeker dat ze de tijd voor je nemen, veel deskundigheid en eerlijk advies, we kregen zonder morren ons geld terug toen de geleverde schommels niet geschikt bleken te zijn voor ons (wel jammer overigens…)

\'kleinschalig\' blijven!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Breed assortiment. Goede service.

Pluspunten

Het was erg fijn dat we de trampolines uit konden proberen. Ze legden duidelijk uit wat de verschillen waren tussen de trampolines en we konden onze trampoline gelijk meenemen.

• Prijs
  • Personeel