Pluspunten

Ter zake kundig en bereid snel te schakelen.

Pluspunten

De speeltoestellen (in ons geval trampolines) kunnen allemaal uitgeprobeerd worden. Goede en betrouwbare informatie van de eigenaar over de producten. Snelle levering. Goede service. Hele goede kwaliteit. We wilden eigenlijk via internet een trampoline kopen. Onze keus was gebaseerd op reviews van internet. Eenmaal bij Outdoor Toys Krimpen en na overleg met eigenaar bleek dat we totaal verkeerde keus gemaakt hadden en eigenaar kon ook goed uitleggen waarom. Met grote aankopen is het dus écht beter om naar de winkel/showroom te gaan voor vakkundig advies en ga ook niet naar zo'n "gooi-en-smijt-zaak", want goedkoop is duurkoop!

Geen verbeterpunten. Hooguit dat het bedrijf zich meer in de picture moet spelen voor meer bekendheid.

Pluspunten

serieus, punctueel

Pluspunten

Een goede service en meedenken voor oplossingen.

Pluspunten

Vriendelijk, professioneel en snel.

Pluspunten

Erg servicegericht, er was meteen een gaatje de volgende dag voor plaatsen trampoline in onze tuin, top!

Pluspunten

Ik heb bedrijf via internet gevonden. Afgelopen jaar tuintafel Lena gekocht. Elke afmeting is mogelijk. Goede kwaliteit, degelijk. Goede service, persoonlijk, prettig contact. Tafel werd netjes geleverd en op plek gezet. Zeer tevreden.

Website met tuintafels is wat lastig te vinden. Ook via de www.outdoortoyskrimpen.nl staat de verwijzing naar www.uwparkmeubilair.nl wat verstopt. Jammer, want er staan mooie tafels op deze site.

Pluspunten

Nog niet veel op het toestel gespeeld, maar het werd in goed overleg geplaatst en kundig gemonteerd. Ziet er stevig uit.

Pluspunten

Goed product, netjes opgeleverd.

Pluspunten

Goed advies, snelle levering, goede service!

Pluspunten

- Goede kwaliteit trampoline - Ter zake kundig advies over bijvoorbeeld het trapje en het buiten kunnen blijven staan van de trampoline in de winter. - Goede service omdat ze de trampoline gebracht en in elkaar gezet hebben voor ons. De kinderen zijn erg blij met deze aankoop. En kinderen blij ... ouders blij.

Pluspunten

Service, kennis en vriendelijkheid

Pluspunten

Goed geholpen met het kiezen, vervolgens komt het product overeen met hetgeen besproken en tenslotte is de plaatsing ook conform verwachting.Echt een unicum: alles klopt. Daarom: een aanrader!

Vooral niets veranderen:)

Pluspunten

Goede show-mogelijkheden en inground trampo snel en vakkundig ingebouwd.

Pluspunten

Denken goed mee en goede kwaliteit van de materialen en uitvoering.

Pluspunten

Zeer goede advisering, zodat we zelf de juiste trampoline uit konden kiezen naar onze wensen

Pluspunten

goede kwaliteit, prima montage aan huis

Pluspunten

Anders dan bij internet retailers kreeg ik de persoon die de installatie doet direct aan de lijn. Na het delen van fotos van mjin tuin kreeg ik kreeg nog dezelfde dag kundig advies over welke trampoline te kiezen, en een week later ligt ie te schitteren in onze voortuin. Vakmanschap!

Pluspunten

Goed overleg, meedenkend en flexibel. Erg blij met het resultaat. Prijs/ kwaliteit verhouding heel goed.

Ik kan er geen bedenken, allemaal goed.

Pluspunten

- Zeer goede service van eigenaar Kees en zijn medewerkers - Ze denken met je mee - Ze lossen problemen op en doen niet moeilijk hierover

Als je de eigenaar persoonlijk wilt spreken dan is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken. Hij is soms onderweg naar klanten, en niet altijd in de winkel. De medewerkers kunnen je ook goed helpen als je informatie wenst.

Pluspunten

professioneel , aardig !!

Pluspunten

Prima advies over trampolines en snelle levering en prima montage. Goede proefspeeltuin.

Pluspunten

open communicatie en goede service

Pluspunten

Wij hebben het bedrijf via de website gevonden. Het contact met Outdoor Toys Krimpen is goed verlopen. Het plaatsen van de basket is keurig verzorgd. Het bedrijf werkt volgens een strakke planning. Wij zijn erg tevreden over Outdoor Toys Krimpen.

Pluspunten

goede communicatie, komen gemaakte afspraken correct na

Zellingstraat 6

2921LS Krimpen aan den ijssel