Persoonlijk, vriendelijk en snelle service

Heel fijn dat je het ontwerp van tevoren nog even toegestuurd krijgt per mail om te kijken hoe het eruit komt te zien. De bloemzaadbedankjes werden ook snel geleverd en zien er supertof uit!

snel en netjes

snel en netjes. goeie service

Prima ervaring!

Zakjes Vergeet mij niet zaadjes besteld als afscheid van het werk. Snelle verzending, een paar extra zakjes ontvangen en wat zonnebloemzaad. Prima ervaring!

Super! Heel mooi en supersnel geleverd

Echt 100% tevreden

Snelle zending en voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting en ook nog gratis zakje bloemzaad en een pen

Duidelijke website, snelle levering

Prima.

Super website, veel keuze. Snel en netjes verzonden

Als bedankje en traktatie heel veel zakjes met zaadjes kunnen bestellen. Ze waren netjes verpakt en zelfs een paar extra zakjes gekregen … thanks Zou hier zeker weer bestellen

Mijn ervaring in een zin

Snel en netjes geleverd.

Snel en goed

Denken mee

Voldoet aan de verwachting

Erg netjes dat ze ter controle een voorbeeld sturen via de mail. Mooi resultaat. Snel en goed verpakt geleverd.

Fantastisch!

Wat een supersnelle en goed verpakte levering! Keurig een briefje erbij, dat maakte het compleet.

Woensdag besteld donderdag in huis.

Snelle bezorging, netjes.

De bestelde producten werden snel en netjes verzoden. Er werden zelfs een aantal extra producten geleverd. Super

Leuk origineel weggeef cadeautje!

-Snelle reactie -Supersnel geleverd -Proefdruk via mail -Snel antwoord via mail -Origineel en persoonlijk weggeef cadeautje Ik ben er erg blij en tevreden mee!

Verrassend

Toevallig gevonden, maar was heb ik nu een bijzonder bedankje, omdat ik deze bloemzaadjes kon personaliseren! Dus heb ik een eigen boodschap kunnen toevoegen. echt super.

Netjes en snel geleverd,

Vantevoren een mail ontvangen met de vraag of de persoonlijke boodschap klopten. Vervolgens is het snel geleverd. Helemaal goed!

Het zag er mooi uit en netjes verpakt echt top nog erg bedankt

Echt een aanrader, wij zij er super blij mee top

Zeer goede service

Leuke gift doosjes en super snel geleverd.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Goed verpakt. Leuk extraatje gekregen. Echt top! Ben benieuwd hoe de plantjes gaan groeien.

Zoals het goort

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snelle levering.

Snelle prettige afhandeling en mooi klein kado

Super snelle reactie en heel prettig contact Zakjes super leuk als klein bedankje gepersonaliseerd Aanrader!

Vriendelijkheid en snelheid van levering staat bij Bloemzaadbedankjes hoog in het vaandel

Lees bovenstaande zin aandachtig

prima resultaat en snelle levering

Besteld en de eerste keer werd ook telefonisch gecheckt of het allemaal klopte en met een goed resultaat en snelle levering. De tweede keer was het een herbestelling daarom geen telefonisch contact meer ( dit was dan ook niet nodig ) en alweer een snelle levering. Kortom erg tevreden !!

Goede service, fijn contact, snelle reactie

Voor een zonnebloemwedstrijd binnen ons bedrijf hebben we gebruik gemaakt van de service van bloemzaadbedankjes.nl. Fijn persoonlijk contact, ze denken goed mee, bieden veel mogelijkheden en reageren snel. Alles goed voor elkaar.

Zuidbuurtseweg 60

2381 AG Zoeterwoude