Snelle levering en keurig verzorgd.

Ga zeker nog eens bestellen.

Top product

Super snelle levering. Goed product . Zag er mooi uit .

Super! Hier voel je je als klant nog koning(in)

Geweldige service klantgericht geduldig en vriendelijk! Boven alles was het RESULTAAT PRACHTIG!

Snel en behulpzaam

Voor een gemeente zaadjes met logo besteld, binnen een dag een ontwerp met suggesties, binnen 3 dagen geleverd.

Froot assortiment, leuk en persoonlijk te maken met tekst en eventuele foto. Mooi van prijs en snelle levering. Ook met eventuele vragen een snellke reactie. Kortom een voorbeeld voor velen.

Was lastig om de kortingcodes van Groei&Bloei verwerkt te krijgen in de afrekening.

Heel erg goed

In eerste instantie verkeerde zakje gekregen, het is heel snel opgelost. De volgende dag had ik de goede zakjes en de verkeerd gestuurde mocht ik houden !! Fantastische service !!

Voortreffelijk!

Bij mijn nabestelling voor 2e afscheid tekst aangepast, krappe tijd, maar ze waren op tijd, prima resultaat en paar zakjes extra👍

Snelle levering, heel attent wat extra's erbij gedaan en goede prijs.

Keurig geleverd!

Snel geleverd, gepersonaliseerde zakjes, en er is ook goed meegedacht over de tekst/layout. Zeker aan te bevelen!

Alles makkelijk besteld en goed ontvangen

Alles volgens afspraak

In 1 woord super.

Zakjes besteld ivm afscheid werkgever. Binnen 1 dag reactie met een proefversie waarin een smiley in de tekst werd verwerkt wat leuk en passend was. Na 2 dagen was de bestelling al binnen. Alles zag er prima uit.

Snelle levering, precies wat ik zocht!

zeer tevreden.

prima zaak

alles snel en goed verpakt geleverd

Prima service!

Goed product, snelle levering en prima contact

Erg tevreden

Ik heb het binnen 2 dagen ontvangen erg blij mee.

Dit bedrijf snapt wat klantenservice is!

Voor de uitvaart van mijn oma vergeet-mij-nietjes besteld met haar naam en foto. Per mail én telefonisch door wereldzaden benaderd over afstemming van het ontwerp. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Inclusief enkele attenties en een kaartje met persoonlijke boodschap om ons sterkte te wensen in deze moeilijke tijd. Wat een service en attentie! Chapeau! Dat doen niet veel bedrijven jullie na. In de toekomst ga ik zeker weet bestellen, al hoop ik dat de aanleiding dan vrolijker is. Vriendelijke groet, Fam. de Vries

Geweldige service

Zakjes zaden besteld maar ik had de aanbieding niet gezien. Werd ik netjes gemaild dat wanneer ik een klein bedrag extra overmaakte, ik gebruik kon maken vd aanbieding. Echt een geweldige service, dit maakt het ook dat je je geen nummer voelt. De zaadjes zijn ook in dank aanvaard, iedereen vond het een heel mooi idee.

Goed geregeld, snel in huis

Ik had een type fout in de tekst. Kreeg een mail dat ze dat aan gingen passen. Meteen geregeld en snel in huis. Snel en duidelijk antwoord via de mail. Ik ga jullie onthouden en zeker aanbevelen aan anderen.

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

In 1 woord, GE-WEL-DIG!!!!

Super behandeling. Mijn dochter gaat van school en als afscheid vergeet me nietjes uitdelen. Het is er nu dec. niet de tijd voor dus geen enkele winkel verkoopt ze nu. Hier wel in zakjes zaadjes gevonden. Afhandeling was perfect. Er ging wat fout bij het internet bankieren. Gelijk telefonisch contact gezocht. Op dat moment kon niemand mij te woord staan. De zelfde dag werd ik netjes teruggebeld. Uiteindelijk betaling geregeld, en de volgende dag lag de bestelling al in de bus. Met extra zakje zaadjes en een mooie pen. Top top top!!! Bedankt, we komen hier zeker terug mochten we weer wat nodig hebben.

Mooie producten voor een mooie prijs. Stipte levering.

Je vindt wat je zoekt, je krijgt wat je gevonden hebt, Niks mis mee.

Perfect uitgevoerd en super cadeautje, aantrekkelijk ook in prijs👍

Hoe toepasselijk om vegeetmijnietjes te bestellen met persoonlijke tekst. Voor afscheid van mensen met dementie en mantelzorgers, enz. Snelle levering, uur na bestelling op zondag al mail met voorbeeld.... too, echte aanrader!

Erg leuk als afscheid cadeautjes voor collega's

Zuidbuurtseweg 60

2381 AG Zoeterwoude