Super! Snelle levering en een leuk extraatje

Nadat ik een Dioon Edule plantje gezien had op het internet, ben ik gaan speuren om ook zaadjes te bemachtigen. Ik kwam op wereldzaden.nl en had er 2 besteld! Ze waren heel snel binnen en ik dacht 2 zaadjes besteld te hebben hahaha, maar het bleken 2 zakjes te zijn met 4 zaadjes per zakje, en er was ook nog eens een extra zakje cadeau gedaan! Ik kan dus wel even vooruit met mijn Dioon Edule zaadjes, superleuk! En dit alles ook totaal niet duur! Met andere woorden na dit lange verhaal, gewoon een fijne site om je zaadjes te bestellen dus!

Snelle levering, perfect verzorgd.

Snelle levering, perfect verzorgd.

het is goed verlopen

de bestelling is goed verwerkt, alleen was het even moeilijk met de foto.

Prima Uitstekend!

De zaadjes had ik besteld, was vergeten een ok-reactie terug te geven, werd netjes gebeld door 1 van uw medewerkers. Daarna was het zeer vlug geleverd. Kreeg nog wat geld terug ook door een aanbieding. De collega's vonden het ook erg leuk. Nogmaals hartelijk dank en ik ben zeer tevreden.!!

gewoon zeer goed

Kreeg van Hans keurig een mail terug want ik was de bevestiging vergeten . Dank

Razendsnel en klantvriendelijk afgehandeld

Na bestelling binnen 1 dag in huis met een persoonlijk briefje erbij en een extraatje om hun product ook zelf te leren kennen. Super!

niets aaan veranderen !!

snelle levering, goed verpakt en nog een leuke attentie op de koop toe. ik zeg.....niets aan veranderen

Duidelijke website. Via mail snel een antwoord gekregen op mijn vragen. Bestelprocedure invullen verloopt eenvoudig en vlot. Snelle en verzorgde levering.

Fijn contact met Hans, snelle levering, alles keurig verpakt.

Aanrader!

Precies gemaakt zoals we wilden. Hele snelle levering en snel antwoord via mail. Hoede service.

Snelle en goede levering.

Heb vrij snel na de eerste bestelling een tweede gedaan. Ook weer netjes en snel afgehandeld. Ene dag besteld, volgende dag al in huis.

Vlotte, goede service

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd en er zaten zelfs nog extra zakjes zaden bij!

Onlangs vergeet me nietjes besteld en kreeg ze netjes thuis gestuurd en kreeg er nog extra bij en nog 2 andere soorten. Ziet er allemaal goed en netjes uit.

Goede service, leuk product

Via de iPad kon geen logo uploaden, via de laptop lukte dit wel. Mijn vraag om een voorbeeldproduct was zeer snel beantwoord. Snelle levering. Het product werd door mijn publiek (van jong tot oud) goed ontvangen. Bedankt!

Attent, de website ziet er prima uit!

Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van het product! Ter controle van de tekst werd nog contact met me opgenomen dat er fout in zat, heel blij mee!

Voor de 2e keer een bestelling gedaan en beide keren snel, goed en heel belangrijk super vriendelijk geholpen. Heel tevreden met de print op de zakjes, een aanrader voor iedereen.

was de eerste keer maar prima geregeld

Een ding om nog eens te doen

De levering was eerder dan verwacht.

Snelle levering. Goede service. Fijn om een aankoop te doen.

Prima communicatie. Snel, nog dezelfde dag antwoord op vragen. Vervolgens vlotte levering. Niks dan lof!

Zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden over snelheid , bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Service met een persoonlijk tintje!

Super! Zeer klantvriendelijk en prima product

De bestelling was in eerste instantie niet bezorgd, buiten de schuld van Wereldzaden. Zonder problemen en kosten werd dit probleem snel opgelost. Dank hiervoor!

Geweldig!

Snelle reactie op vragen en directe communicatie. Snelle levering. Mooi product. Attente mensen.

Kreeg de spullen sneller dan verwacht, keurig!

Enveloppe met de producten was sneller binnen dan verwacht, keurig verpakt. Verder nog wat verrassingspakketjes erbij! Erg attent!

snel, betaalbaar, aardig en mooi

Mijn bestelling kwam binnen anderhalve dag, had ik niet verwacht. Leuke attenties erbij en een hartelijke brief. De zadenpakketjes zien er leuk uit en men heeft bij de opmaak nagedacht over het zo mooi mogelijk plaatsen. Ik ben super tevreden en bedenk nu al of ik ergens anders ook zaadjes voor nodig heb (verjaardag ofzo).

Snelle reactie en levering en dan ook nog de goedkoopste.

Duidelijke website. Snelle reactie en aanpassingen wbt het drukwerk op de zakjes. Vervolgens heb je de zakjes met 2 werkdagen in huis en zijn ze ook nog eens de goedkoopste.

Zuidbuurtseweg 60

2381 AG Zoeterwoude